Založ si blog

Kroky vedúce ku koncu ako skladačka – 2

 

O božom nebeskom kráľovstve, ktoré ľudstvo očakáva už od času, keď o ňom predpovedalo prvé proroctvo Biblie vo forme ‘semena ženy’, hlavný jej člen povedal: ‘Božie kráľovstvo neprichádza tak, aby sa dalo ľuďmi spozorovať, ani ľudia nepovedia: Pozrite sa sem! alebo: Tam! Lebo, hľa, Božie kráľovstvo je uprostred vás’! Týmito inšpirovanými slovami Ježiš poukázal na skutočnosť, že on, ako hlavná časť Božieho nebeského kráľovstva už bol medzi nimi!

Ako sa dajú tieto prorocké slová preložiť do súčasnosti? V akom zmysle je Božie nebeské Kráľovstvo ‘medzi ľudstvom’ v súčasnosti a ako sa to dá biblicky dokázať? Spleneím proroctva Božieho proroka Daniela ohľadne kráľa severu tesne pred koncom: ‘Budú však správy, ktoré ho znepokoja, od východu slnka a od severu, a vyjde istotne s veľkým zúrivým hnevom, aby vyhladil a aby mnohých oddal zničeniu’!

Vznik kráľa severu, úhlavného nepriateľa kráľa juhu datuje do času, keď Alexander Veľký zomrel ako veľmi mladý a jeho kráľovstvo bolo rozdelené medzi jeho štyrmi generálmi. Z nich nejprominentnejší sa stáli genrál na severu of Izraela a kráľ na juhu od Božieho národa. Počas stáročí títo králi menili identitu až do času, keď USA a UK sa v prvej svetovej vojne stáli kráľom juhu zataľ čo kráľ severu bolo nacistické nemecko!

To bolo po druhej svetovej vojne nahradené SSSR a neskoršie po rozdelení Ruskou Federáciou. Aké boli tie ‘správy, ktoré ho znepokojili, od východu slnka a od severu’? Boli to milióny listov napísaných svedkami po celom svete, ktoré protestovali proti jeho ilegálnemu zaobchádzaniu s Božím ľudom! Vyhlasil ich za extrémistov a zhabal ich všetko vlastníctvo, napriek tomu, že sa dvakrát odvolali na najvyšší súd krajiny s podporou súdu EÚ! Pred jeho konečným útokom sa musia splniť ďalšie kroky skladačky!

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Chcú dávať smer svetu hore nohami!

27.04.2024

Americký Kongres odhlasoval peniaze, ktoré nemajú, aby natlačil vojenské zbrane do najnestabilnejších častí zemegule. Lenže na obranu „demokracie“ demokratickí, ale i republikánski zákonodarcovia tvrdo hovoria o rozdrvení pokojných demonštrantov, ktorí sú proti genocíde v Gaze, Ukrajine, Iránu!

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Bomby padajú na Odesu, Zelenskyj čistil tajnú službu

02.05.2024 06:10

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,301
Celková čítanosť: 3349691x
Priemerná čítanosť článkov: 2575x

Autor blogu

Kategórie