Založ si blog

Najväčšie objavy v histórii ľudstva!

Už oddávna venujú ľudia pozornosť prírode a veciam, ktoré v nej existujú! V posledných storočiach sa vedci a výskumníci zaoberajú pochopením takých prírodnych javov, ako sú vlastnosti tepla, svetla, atómovej a nukleárnej činnosti, elektriny alebo iných foriem hmoty pod normálnymi podmiekami, ktoré ešte stále plne nechápu! Ešte ťažšie je ich pochopenie pod zvláštmyni alebo extrémnymi podmienkami!

Mohli by sme citovať veľké množstvo príkladov, ktoré sa nachádzajú v prírode alebo experimentov vedcov, ktoré uskutočnili v minulých dekádach s nádejou plne pochopiť, ako reaguje hmota pod zvláštnyymi podmienkami, ktoré zdajne odporujú prírodným zákonom! Postupné objavy vedcov v pochopení týchto procesov o vlastnostiach hmoty by mali prejaviť špeciálne uznanie Stvoriteľovi!

Z hľadiska vedcov, ktorí uznávajú prírodné zákony, ktoré kontrolujú nielen život na Zemi, ale aj pohyb našej planéty vzhľadom k Slnku a ostatným planétam, nespomínajúc jej existenciu v galaxii Mliečna Dráha a ostatných, je nevysvetliteľné, ba až nepochopiteľné, že popierajú existenciu Stvoriteľa vesmíru! Lebo ho popierajú na základe svojich tak malých a nedokonalých skúsenostiach hmoty!

Tento princíp objavov v sfére hmotných zákonov, keď aplikujeme do duchovnej sféry, ešte viac ukazuje neschopnosť ľudí pochopiť život v jeho duchovnej forme! Aj tu sa stretávame s objavmi ohľadne Stvoriteľa a jeho schopnosť utajovania duchovných právd pred ľuďmi, ktorí nie sú schopní spĺňať jeho podmienky na pochopenie čo sa týka zmyslu života a jeho budúcnosti ohľadne ľudstva na našej Zemi!

Také duchovné (a mohli by sme poctivo povedať aj vedecké) pravdy sa snažili už oddávna pochopiť ľudia počas ich tisícročnej existencie. Najväčším dôkazom ich neschopnosti pochopiť Božie zámery pre ľudstvo je Biblia! V nej sú skryté duchovné pravdy k večnému životu na rajskej Zemi potrebné, aby veriaci človek mal nádej a istotu do budúcnosti, o ktorých apošto Pavol napísal v knihe Rimanom:

„Ó, hĺbka Božieho bohatstva a múdrosti a poznania! Aké nevyskúmateľné sú jeho súdy a ako je nemožné vystopovať jeho cesty! Veď ‘kto poznal Jehovovu myseľ, alebo kto sa stal jeho radcom’? Alebo ‘kto mu prv dal, aby sa mu to muselo odplatiť’? Pretože od neho a prostredníctvom neho a pre neho je všetko. Nech mu je sláva navždy. Amen!” 

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Chcú dávať smer svetu hore nohami!

27.04.2024

Americký Kongres odhlasoval peniaze, ktoré nemajú, aby natlačil vojenské zbrane do najnestabilnejších častí zemegule. Lenže na obranu „demokracie“ demokratickí, ale i republikánski zákonodarcovia tvrdo hovoria o rozdrvení pokojných demonštrantov, ktorí sú proti genocíde v Gaze, Ukrajine, Iránu!

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,301
Celková čítanosť: 3349519x
Priemerná čítanosť článkov: 2575x

Autor blogu

Kategórie