Založ si blog

Rozprávky na dobrý deň – 1.

Rozprávky pre deti na dobrú noc sú určené na to, aby ich pripravili na spokojný, ale tiež občerstvujúci nočný spánok. Podobne to bude aj s rozprávkami na dobrý deň, ale teraz budú určené pre dospelých, aby ich pripravili na možný spokojný a šťastný večný život na rajskej Zemi.

A podobne ako s rozprávkami pre deti, tak aj rozprávky na dobrý deň ´nie sú len pohladenie alebo povzbudenie na každý deň, ale sú vstupná brána do ľudských snov budúcnosti´! Aj pre dospelých čítanie, tentoraz Knihy-kníh je nesmierne dôležité na osobný vývoj a osobné vzdelávanie.

Ale teraz vzdelávanie je určené na zdokonaľovanie veriacich vo forme duchovnej a v krátkej budúcnosti to bude viditeľné aj po strane fyzickej! Predsa človek bol stvorený, aby sa tešil z pokojného a šťastného večného života na rajskej Zemi, ktorej meno môže byť zmenené na Eden.

Prvá rozprávka:

Na začiatku, ku koncu šiesteho tvorivého dňa, kedy celá Zem už bola pripravená na uvítanie ľudských obyvateľov, bol stvorený dokonalý muž, Adam, ako pozemský Boží syn s úlohou, aby postupne zaplnil celučičkú Zem dokonalými ľuďmi, ktorí by na nej žili ako jedna šťastná rodinka …

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Chcú dávať smer svetu hore nohami!

27.04.2024

Americký Kongres odhlasoval peniaze, ktoré nemajú, aby natlačil vojenské zbrane do najnestabilnejších častí zemegule. Lenže na obranu „demokracie“ demokratickí, ale i republikánski zákonodarcovia tvrdo hovoria o rozdrvení pokojných demonštrantov, ktorí sú proti genocíde v Gaze, Ukrajine, Iránu!

Čo 60+ miliárd dolárov neurobí pre UA!

24.04.2024

Uvedomujete si ale, že nepatrný zlomok týchto hypotetických peňazí, z prázdnej štátnej pokladnice Spojených štátov Amerických, ktoré sa aj keď dostanú na Ukrajinu, sa okamžite vrátia na bankový účet na Kajmanských ostrovoch pána Zelenského. Zvyšok vstupuje do rekurzívnej škrupinovej hry medzi USA výrobcami zbraní, ale aj domácimi obyvateľmi Kongresu mávajúcimi [...]

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,300
Celková čítanosť: 3343820x
Priemerná čítanosť článkov: 2572x

Autor blogu

Kategórie