Založ si blog

C-6 odsudzuje biblické učenie o sexualite!

Vláda Kanady sa v tomto okamihu stáva komunistickejšou ako socialistickou. Ak sa nový zákon C-6 stane plným zákonom, mohli by byť rodičia predmetom ‚trestného stíhania‘ za súkromné ​​rozhovory s deťmi o sexuálnej orientácii. Čo zákon C-6 vlastne zakazuje? 

Zakazuje takzvanú konverznú terapiu, ktorú definujú ako ‚prax, liečbu alebo službu zameranú na zmenu sexuálnej orientácie človeka či na heterosexuálnu či rodovú identitu na cisgender, potlačenie alebo zníženie neheterosexuálnej príťažlivosti alebo sexuálneho správania’!

Ako sme informovali v predchádzajúcom článku, poslanci parlamentu hlasovali 305-7 za návrh zákona C-6. Teraz sa presúva do Dolnej snemovne. Vláda chce kontrolu nad vašim životom vrátane vašich rodín. Snažia sa vám tiež diktovať morálku, napriek tomu, že to Boh už urobil! 

Boh to už urobil, ale ako vždy, človek sa snaží vyskúšať a vylepšiť to, čo už Boh vytvoril a ustanovil. Veľmi ma povzbudilo, že Kanadská konferencia katolíckych biskupov (CCCB) oslovila kanadskú vládu listom, v celom znení na internetovej stránke v anglickom jazyku tu.

Vonkajšie zasahovanie do volieb v Kanade!

04.05.2024

Zahraničné zasahovanie do volieb v Kanade podkopalo dôveru verejnosti v demokratických voľbách! Aj keď Zahraničné zasahovanie nezmenilo výsledok kanadských federálnych volieb v rokoch 2019, a aj 2021, ale podkopalo práva kanadských voličov, pretože „pokazilo proces“ a narušilo dôveru verejnosti. To je záver komisárky Marie-Josée Hogue v jej priebežnej správe na Global [...]

USA vstupuje do fázy zrýchleného kolapsu!

03.05.2024

Teraz vstupujeme do fázy zrýchleného kolapsu najväčšieho národa v histórii celého ľudstva, kedysi známeho ako aj Amerika alebo Spojené štáty americké! Američania už nemajú národ. Už nemáme funkčnú zastupiteľskú vládu, čestné voľby, slobodnú tlač ani spravodlivý justičný systém! Odtiaľ sa kolaps zrýchľuje rýchlejšie a práve teraz ich súčasne prenasledujú [...]

Protesty na kampuse a útoky na ne v USA!

02.05.2024

Ako reaguje globálny juh na videozáznamy, ktoré kolujú na sociálnych sieťach, kde americká polícia zatýka desiatky študentov, učiteľov zúčastňujúcich sa na politických demonštráciách, ktoré sú niekedy veľké, často búrlivé, no zatiaľ takmer úplne nenásilné? Ktorý národ sa nebude usmievať na prednáške zo Spojených štátov o slobode prejavu a americkaj [...]

Partizánske / Prietrž mračien / Potopa / Pes /

Stačilo 15 minút. Po prietrži mračien vytopilo časť Partizánskeho, vyhlásili mimoriadnu situáciu

05.05.2024 10:42

Okrem mimoriadnej situácie vyhlásili aj tretí stupeň povodňovej aktivity.

Vesmír / AStronómia / Hviezdy /

Z Hurbanova do brazílskeho Ria. Pätica slovenských študentov postúpila na medzinárodnú olympiádu v astronómii

05.05.2024 10:28

Do medzinárodného kola sa prebojovali Patrik Prítrský, Mário Tlamka, Vladimír Slanina, Tomáš Kubrický a Marek Baňárek.

Willy Brandt / Günter Guillaume /

Špión Stasi Guillaume stál pred 50 rokmi za odstúpením kancelára Willyho Brandta

05.05.2024 09:50

Keď 24. apríla 1974 zatkli v Bonne pracovníka úradu spolkového kancelára Güntera Guillauma, jeden z najväčších škandálov v Nemeckej spolkovej republike bol na svete.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Šéfka WFP McCainová: Na severe Pásma Gazy už vládne plnohodnotný hladomor

05.05.2024 08:50, aktualizované: 09:22

Na severe Pásma Gazy už vládne plnohodnotný hladomor, vyhlásila riaditeľka Svetového potravinového programu (WFP) Cindy McCainová.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,304
Celková čítanosť: 3358285x
Priemerná čítanosť článkov: 2575x

Autor blogu

Kategórie