Založ si blog

WHO ďalej skúša hydroxychlorochin!

WHO má pokračovať v testoch s hydroxychlorochinom po varovaniach Lancety pred riskantnou štúdiou. Svetová zdravotnícka organizácia v stredu oznámila, že bude pokračovať v pokusoch týkajúcich sa hydroxychlorochínu! Hlavne po tom, čo aj The Lancet vydal predošlé vyhlásenie o vylúčení zodpovednosti za štúdiu, ktorá podľa AFP prinútila WHO (Svetová zdravotnícka organizácia), aby zastavila prebiehajúce štúdie. Tu je informácia generálneho riaditeľa:

‚Ako viete, minulý týždeň sa Výkonná skupina pre skúšku solidarity rozhodla uskutočniť dočasnú pauzu v skúške s hydroxychlorochínom z dôvodu obáv týkajúcich sa bezpečnosti drogy‘, uviedol generálny riaditeľ WHO Dr Tedrosom Adhanom Ghebreyesusom. ‚Toto rozhodnutie bolo prijaté ako preventívne opatrenie pri preskúmaní bezpečnostných údajov. Výbor pre bezpečnosť a monitorovanie údajov v rámci procesu solidarity údaje skúma’, pokračoval riaditeľ Dr Tedros Ghebreyesus.

Chlorochín , predchodca HCQ, bol vynájdený spoločnosťou Bayer v roku 1934. Hydroxychlorochín  bol vyvinutý počas druhej svetovej vojny ako bezpečnejšia a syntetickejšia alternatíva a schválená na lekárske použitie v USA v roku 1955. Svetová zdravotnícka organizácia ho považuje za nevyhnutný liek, spomedzi najbezpečnejších a najúčinnejších liekov, ktorý je základom každého systému zdravotnej starostlivosti. V roku 2017 to lekári USA predpísali 5 miliónkrát!

Zelensky na zozname zločincov vlády RF!

06.05.2024

Koncom týždňa došlo k ďalšiemu kľúčovému vývoju, ktorý naznačuje, že Rusko eskaluje v reakcii na stále viac zbraní a miliárdy dolárov, ktoré prúdia do Kyjeva zo Západu: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bol práve pridaný na zoznam najhľadanejších zločincov ruskej vlády.

Vonkajšie zasahovanie do volieb v Kanade!

04.05.2024

Zahraničné zasahovanie do volieb v Kanade podkopalo dôveru verejnosti v demokratických voľbách! Aj keď Zahraničné zasahovanie nezmenilo výsledok kanadských federálnych volieb v rokoch 2019, a aj 2021, ale podkopalo práva kanadských voličov, pretože „pokazilo proces“ a narušilo dôveru verejnosti. To je záver komisárky Marie-Josée Hogue v jej priebežnej správe na Global [...]

USA vstupuje do fázy zrýchleného kolapsu!

03.05.2024

Teraz vstupujeme do fázy zrýchleného kolapsu najväčšieho národa v histórii celého ľudstva, kedysi známeho ako aj Amerika alebo Spojené štáty americké! Američania už nemajú národ. Už nemáme funkčnú zastupiteľskú vládu, čestné voľby, slobodnú tlač ani spravodlivý justičný systém! Odtiaľ sa kolaps zrýchľuje rýchlejšie a práve teraz ich súčasne prenasledujú [...]

pas, cestovanie, cestovný pas, slovensko, slovený pas, peniaze, turistika, dovolenka, zahraničie, passport,

Žiadali ste o pas? Štát vám ho nedodá ani do 30 dní. Odporúča cestovať na občiansky preukaz

06.05.2024 15:00

Ministerstvo vnútra po nápore žiadostí zo začiatku roka stále nedokáže vo všetkých prípadoch dodržať lehotu.

Strážske, búrka

Na západnom a strednom Slovensku treba v pondelok poobede počítať s búrkami

06.05.2024 14:45

Meteorológovia varujú, že búrky môže sprevádzať prudký lejak s intenzitou 20 až 30 milimetrov za polhodinu.

Francúzsko Čína Prezident Návšteva Si Ťin-pching

EÚ sa spolieha na Čínu, Si Ťin-pchingovi dohováral Macron aj Leyenová. Zatlačí Peking na Putina?

06.05.2024 14:25, aktualizované: 14:43

Von der Leyenová povedala, že EÚ ráta s tým, že Čína zatlačí na Rusko, aby ukončilo vojnu na Ukrajine.

polícia zatknutir naháňačka

Muži a žena. Zadržali páchateľov, ktorí z predajne ukradli trezor s 50-tisícmi eur

06.05.2024 13:19

Lup si odniesli na ubytovňu. Tam prekonali zabezpečenie trezoru a jeho obsah si ponechali.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,305
Celková čítanosť: 3360685x
Priemerná čítanosť článkov: 2575x

Autor blogu

Kategórie