Založ si blog

Presné vedecké výroky Biblie

Na začiatku je potrebné poznamenať, že Kniha-kníh nie je kniha o vede! Napriek tomu obsahuje obdivuhodne vedecky presné informácie, ktoré boli často podnetom pre vedcov ako Isaac Newton na objavenie zákonov, ktoré kontrolujú celý vesmír a život na našej planéte Zem.

Zoberme si napríklad biblický výraz v knihe Jóba, kde sa hovorí, že Zem ´visí na ničom´. Tieto slová boli zaznamenané pred asi 3 500 rokmi! A potom v ôsmom storočí pred naším letopočtom prorok Izaiáš píše o ´kruhu (alebo guli) zeme´, pozoruhodne presný opis skutočnosti.

Na druhej strane máme Mojžišovský Zákon, napísaný asi 1 500 rokov pred našim letopočtom, ktorý obsahuje rozumne moderné zákony vzťahujúce sa na také každodenné záležitosti života, ako je karanténa, zaobchádzania s mŕtvymi telami a odstraňovania výkalov!

V posledných časoch vďaka silným teleskopom vedci dospeli k záveru, že vesmír mal náhly ´zrod´! Tento vedecký fakt sa nepáči všetkým vedcom, pretože z neho v konečnom dôsledku vyplýva skutočnosť, o ktorej jeden pofesor vyslovil tento zaujímavý názor:

´Náš vesmír, ktorý mal zrod alebo začiatok, podľa všetkých dostupných vedeckých faktov si vyžaduje prvotnú príčinu, lebo kto si dokáže predstaviť taký následok bez dostatočnej príčiny´?

Existuje ďaleko viac takých príkladov o vedeckej presnosti Biblie, ktoré dokazujú, že táto staroveká Kniha, z vedeckého hľadiska nie nepresná, si zaslúži, aby sme jej venovali viac pozornosti, akej sa jej ušlo za posledných viac ako 200 rokov.

Zelensky na zozname zločincov vlády RF!

06.05.2024

Koncom týždňa došlo k ďalšiemu kľúčovému vývoju, ktorý naznačuje, že Rusko eskaluje v reakcii na stále viac zbraní a miliárdy dolárov, ktoré prúdia do Kyjeva zo Západu: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bol práve pridaný na zoznam najhľadanejších zločincov ruskej vlády.

Vonkajšie zasahovanie do volieb v Kanade!

04.05.2024

Zahraničné zasahovanie do volieb v Kanade podkopalo dôveru verejnosti v demokratických voľbách! Aj keď Zahraničné zasahovanie nezmenilo výsledok kanadských federálnych volieb v rokoch 2019, a aj 2021, ale podkopalo práva kanadských voličov, pretože „pokazilo proces“ a narušilo dôveru verejnosti. To je záver komisárky Marie-Josée Hogue v jej priebežnej správe na Global [...]

USA vstupuje do fázy zrýchleného kolapsu!

03.05.2024

Teraz vstupujeme do fázy zrýchleného kolapsu najväčšieho národa v histórii celého ľudstva, kedysi známeho ako aj Amerika alebo Spojené štáty americké! Američania už nemajú národ. Už nemáme funkčnú zastupiteľskú vládu, čestné voľby, slobodnú tlač ani spravodlivý justičný systém! Odtiaľ sa kolaps zrýchľuje rýchlejšie a práve teraz ich súčasne prenasledujú [...]

vojna na Ukrajine, drony

ONLINE: ISW varuje: Ukrajine nestačí 'aktívna obrana'

06.05.2024 06:45

Ak bude mať Rusko počas celého roku 2024 v bojoch na Ukrajine celoplošnú iniciatívu, môže mu to priniesť viaceré výhody, upozorňuje ISW.

José Raúl Mulino

Voľby prezidenta Panamy vyhral spojenec odsúdeného exprezidenta

06.05.2024 06:41

Mulino sľúbil ďalšiu vlnu ekonomickej prosperity a tiež zastavenie migračnej vlny na hraniciach Panamy s Kolumbiou.

Trump

Trump prirovnal správanie Bidenovej vlády k metódam nacistického gestapa

06.05.2024 06:19

Americký exprezident Donald Trump vyhlásil, že administratíva Joea Bidena používa podobné taktiky ako gestapo.

Izrael, holokaust

Netanjahu: V prípade potreby sa ubránime aj sami. Je to poučenie z holokaustu

06.05.2024 06:07

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu v nedeľu odmietol nátlak medzinárodného spoločenstva, ktoré žiada pozastavenie vojnového ťaženia v Pásme Gazy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,305
Celková čítanosť: 3359508x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie