Založ si blog

Nemožné včera je realitou des!

Len pred 50 rokmi by sme pristátie človeka na Mesiaci, vyslanie prieskumného vozidla na Mars alebo zmapovanie ľudského genetického kódu či sledovanie udalostí na druhej strane planéty označili za nemožné!

V súvislosti s úžasným rozvojom na poli vedy profesor John Brobeck poznamenal: ‘Dnes už vedec nemôže čestne povedať, že niečo je nemožné. Môže len povedať, že to niečo je nepravdepodobné…

…jedna vec, ktorú je ešte potrebné doplniť, je zdroj energie, ktorý v našich biologických a fyziologických vedách je neznámy. V našom Písme je tento zdroj energie identifikovaný ako moc Boha’.

Ježiš povedal: ‘Čo je nemožné u ľudí, je možné u Boha’! Boží svätý duch je najmocnejšia sila vo vesmíre. Neexistuje nijaká technológia, ktorou by sa táto sila dala zmerať a tiež porozumieť a pochopiť!

Vďaka svätému duchu môžeme robiť veci, ktoré by bolo pre nás nemožné dokázať len vlastnou silou! Biblia nám predkladá oveľa silnejší dôvod na vieru vo večný život ako sú akékoľvek dôvody, ktoré nám môže ponúknuť veda alebo logika.

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

MSMK: Prekonanie tragédie geopolitiky!

14.04.2024

Medzinárodné stretnutie mierovej koalície s témou: Prekonanie celej tragédie geopolitiky na svojom 45. zasadnutí v 2024, vzhľadom na neistý stav svetových záležitostí je pozoruhodné, no má i kľúčový úspech! Hlavnou témou stretnutia bolo, prečo je nová paradigma mieru prostredníctvom rozvoja! A jediným prostriedkom na vyriešenie veľkých geopolitických bodov, ktoré by [...]

Čína protestovala proti USA a Japonsku!

13.04.2024

Čínske ministerstvo zahraničných vecí reagovalo na vyhlásenie spoločných lídrov Spojených štátov a Japonska vydané po rokovaniach podaním vážnych demaršov – oficiálnych protestov – obom krajinám, tak oznámila na dnešnom brífingu tlačová hovorkyňa čínskeho ministerstva zahraničných vecí M Ning.

zima, sneh, Chorvátsko, dedina, potok, rieka

Slnko vystriedal sneh. Teploty v Chorvátsku klesli za 24 hodín o takmer 30 stupňov

16.04.2024 23:46

Severné Chorvátsko zaznamenalo veľký teplotný pokles a sneženie, pričom v pondelok tam dosahovali teploty 28 stupňov Celzia.

trump, súd

Do procesu s Trumpom v kauze platieb pornoherečke vybrali šesť porotcov

16.04.2024 23:08

Celkovo by mohol výber poroty trvať týždeň. Desiatky potenciálnych porotcov totiž vyjadrili pochybnosti ohľadom svojej schopnosti zachovať si v procese nestrannosť.

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,292
Celková čítanosť: 3318007x
Priemerná čítanosť článkov: 2568x

Autor blogu

Kategórie