Založ si blog

Ježiš Kristus – tvorca celého vesmíru!

 

Biblia je unikátna kniha Stvoriteľa, ktorá podľa jeho proroka Izaiáša bude existovať večne a vždy, spolu s celým vesmírom bude objektom nekonečného štúdia! Jedna taká vedecká pravda o stvorené vesmíru bola opísaná v knihe Žalmov, kde sa o inom píše, že ‘dávno si položil základy zeme a nebesia sú dielom tvojich rúk’. Pred príchodom Ježiša tieto slová sa pripisovali Bohu Stvoriteľovi. ale po pichode Ježiša Krista a jeho obetnej smrti apoštol Pavol pripísal tieto inšpirované slová Ježišovi Kristovi v jeho knihe Hebrejom: 

‘Ale o Synovi: Boh je navždy tvojím trónom a žezlo tvojho kráľovstva je žezlom priamosti. Miloval si spravodlivosť a nenávidel si nezákonnosť. Preto ťa Boh, tvoj Boh, pomazal olejom jasania viac ako tvojich spoločníkov. A: Ó, Pane, ty si na začiatku položil základy zeme a nebesia sú dielami tvojich rúk. Ony sa pominú, ty zostaneš stále’! Zo slov apoštola Pavla je jasné, že Ježiš nie je Bohom, ale ním ustanovený zástupca a dedič, cez ktorého bol vesmír tvorený! Boh nevzkriesil seba ani sa nedosadil na vyššie miesto, aké mal predtým!

Protesty na kampuse a útoky na ne v USA!

02.05.2024

Ako reaguje globálny juh na videozáznamy, ktoré kolujú na sociálnych sieťach, kde americká polícia zatýka desiatky študentov, učiteľov zúčastňujúcich sa na politických demonštráciách, ktoré sú niekedy veľké, často búrlivé, no zatiaľ takmer úplne nenásilné? Ktorý národ sa nebude usmievať na prednáške zo Spojených štátov o slobode prejavu a americkaj [...]

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

Belgium EU Summit

Všetci nacionalisti sú 'skrytí brexiteri', ničia každú krajinu. Zobuďte sa Európania, odkázal Macron

02.05.2024 16:11

Prieskumy volebných preferencií vo Francúzsku nateraz vedie krajne pravicové Národné združenie.

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,302
Celková čítanosť: 3351389x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie