Založ si blog

A Boh požehnal siedmy deň …

 

…a urobil ho svätým, lebo v ňom odpočíva od každého diela, ktoré stvoril Boh, aby bolo urobené! Na druhej strane jeho syn, Ježiš Kristus ako prisľúbený Mesiáš alebo Spasiteľ celého ľudstva, keď bol medzi svojimi učeníkmi, povedal: ‘Môj Otec ale stále pracuje až dosiaľ, i ja stále pracujem…’! Aký rozdiel tu môžeme vidieť v tých dvoch inšpirovaných prehláseniach? V jednom sa hovorí, že Boh Stvoriteľ odpočíva od svojej tvorivej práce, čo neznamená, že teraz sedí so založenými rukami! Je aktívny ako Zvrchovaný Panovník celého vesmíru! V čom je ale teraz aktívny so svojim synom?

Je stále aktívny so svojim synom v tom, aby raz a navždy rozriešili otázku vesmírnej Zvrchovanosti vzhľadom ku všetkým inteligentným bytostiam, ktoré boli stvorené, na nebi aj na Zemi! Aká je to úžasne prekrásna AKTIVITA! Jeho prorok Izaiáš, medzi inými inšpirovanými pisateľmi Biblie to čiastočne opisuje tak: ’Preto ja som Ten, kto si bude voči tejto ľudskej spoločnosti zasa znovu obdivuhodne počínať, obdivuhodným spôsobom a s niečím obdivuhodným; a múdrosť ich mudrcov pominie a skryje sa i porozumenie ich rozvážnych mužov (vrátane Diabla a jeho démonov)’!

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Chcú dávať smer svetu hore nohami!

27.04.2024

Americký Kongres odhlasoval peniaze, ktoré nemajú, aby natlačil vojenské zbrane do najnestabilnejších častí zemegule. Lenže na obranu „demokracie“ demokratickí, ale i republikánski zákonodarcovia tvrdo hovoria o rozdrvení pokojných demonštrantov, ktorí sú proti genocíde v Gaze, Ukrajine, Iránu!

Zrútenie diaľnice

V čínskej v provincii Kuang-tung sa zrútila diaľnica, zomrelo najmenej 19 ľudí

01.05.2024 09:18

Po kolapse 17,9-metrového úseku diaľnice spadlo dole 18 áut.

SR Bratislava EÚ referendum Dzurinda oslavy

20 rokov v Európskej únii. Brusel nám pozerá na prsty, ale to je dobre

01.05.2024 09:00

Malý štát v srdci Európy začal pred dvadsiatimi rokmi nie len cestu za svojou prvou Superstar, ale vykročil aj za svojou európskou identitou.

pivo, pivovary

Strana piva môže byť v rakúskom parlamente, rekordne jej rastú preferencie

01.05.2024 08:37

Stranu piva používajúcu aj skratku BIER (pivo) založil v roku 2015 v podstate zo žartu lekár a punkrockový hudobník.

Robert Fico na nočnej zmene

Fico absolvoval nočnú zmenu: Klobúk dole pred všetkými zamestnancami

01.05.2024 08:24

Predseda vlády Robert Fico oslávil 1. máj prácou a absolvoval nočnú zmenu z utorka na stredu s pracovníkmi závodu ZKW Slovakia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,301
Celková čítanosť: 3348995x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie