Založ si blog

Svet potrebuje nesmrteľného Supermana!

 

Aby sa na svete urovnali všetky spory a dala do poriadku celá príroda tak, ako to bolo na začiatku v záhrade Edén, ľudstvo potrebuje ako vládcu nesmrteľného Supermana a tiež i Zázračnú ženu! Niekto si povie, že také osoby existujú len v komiksoch. Lenže otázka sa nám ponúka: z akého zdroja máme postavy v komiksových časopisoch? Hľadajme ako len chceme, nenájdeme iný zdroj ako Bibliu samú! Superman v skutočnosti representuje už osláveného a dnes nesmrteľného Ježiša Krista alebo archanjela Michaela a Zázračná žena jeho nebeskú, tiež už nesmrteľnú manželku, 144 000 duchovných synov Stvoriteľa, nášho nebeského Otca! A oni sú už pripravení prevziať všetkú moc nad Zemou, ako ju už prebral na nebi Ježiš Kristus! Otázka ostáva: Kto dnes z ľudí na Zemi ich bude voliť ako svojich vládcov?

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Chcú dávať smer svetu hore nohami!

27.04.2024

Americký Kongres odhlasoval peniaze, ktoré nemajú, aby natlačil vojenské zbrane do najnestabilnejších častí zemegule. Lenže na obranu „demokracie“ demokratickí, ale i republikánski zákonodarcovia tvrdo hovoria o rozdrvení pokojných demonštrantov, ktorí sú proti genocíde v Gaze, Ukrajine, Iránu!

Maroš Žilinka

Ústavnoprávny výbor k rozhodnutiam Žilinku po zrušení ÚŠP neotvorili

30.04.2024 13:51

Koalícia podľa podpredsedu ústavnoprávneho výboru Dostála odmieta, aby si výbory plnili svoju kontrolnú funkciu.

prezidentske volby Ivan Korčok postava

Korčok podporí v eurovoľbách PS, KDH, SaS a Demokratov

30.04.2024 13:14

Vyzvať chce najmä na podporu žien na kandidátnych listinách týchto strán.

Británia Londýn Hainault útok meč zranení

Muž s mečom útočil na ľudí na predmestí Londýna

30.04.2024 12:52

Podľa polície incident zrejme nesúvisí s terorizmom.

lukáš machala

Je podložené, že Zem je guľatá? Boli ste vo vesmíre? Machala chce dať vo verejnoprávnom médiu priestor aj konšpirátorom

30.04.2024 12:37

Machala sa stal známym ako poradca bývalého predsedu NR SR Andreja Danka. Už vtedy bol šíriteľom konšpiračných teórií.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,301
Celková čítanosť: 3348173x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie