Založ si blog

Skrytá Stvoriteľova podivuhodná Pravda!

 

Alebo Stvoriteľová zázračná pravda, čo je vlastne to isté o pravde, ktorá patrí Stvoriteľovi a ktorú pod inšpiráciou takto označil apoštol Peter vo svojom prvom liste pomazaným bratom Ježiša a duchovným synom Všemohúceho Stvoriteľa! Všimnime si bližšie, ako o nich hovorí apoštol: “Ale vy ste ‘vyvolený rod, kráľovské kňazstvo, svätý národ, ľud pre zvláštne vlastníctvo, aby ste široko-ďaleko oznamovali znamenitosti’ toho, ktorý vás povolal z tmy do svojho podivuhodného svetla!” Podivuhodné svetlo Stvoriteľa je to isté ako zázračná Pravda, ktorá patrí Stvoriteľovi Bohu. Prečo podivuhodná alebo zázračná Pravda? Pretože túto Pravdu môžu ľudia pochopiť len s pomocou Božej dynamickej sily alebo Božieho svätého ducha! Je skrytá všetkým ostatným bez rozdielu aké štúdium získali alebo ako inteligentní sú a aké hlboké fakty z prírody všade okolo nás vrátane štúdia vesmíru a atómu získali!  

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Chcú dávať smer svetu hore nohami!

27.04.2024

Americký Kongres odhlasoval peniaze, ktoré nemajú, aby natlačil vojenské zbrane do najnestabilnejších častí zemegule. Lenže na obranu „demokracie“ demokratickí, ale i republikánski zákonodarcovia tvrdo hovoria o rozdrvení pokojných demonštrantov, ktorí sú proti genocíde v Gaze, Ukrajine, Iránu!

Čo 60+ miliárd dolárov neurobí pre UA!

24.04.2024

Uvedomujete si ale, že nepatrný zlomok týchto hypotetických peňazí, z prázdnej štátnej pokladnice Spojených štátov Amerických, ktoré sa aj keď dostanú na Ukrajinu, sa okamžite vrátia na bankový účet na Kajmanských ostrovoch pána Zelenského. Zvyšok vstupuje do rekurzívnej škrupinovej hry medzi USA výrobcami zbraní, ale aj domácimi obyvateľmi Kongresu mávajúcimi [...]

Komunisti oslávili 1. máj

V prípade minuloročného zjazdu KSS polícia zastavila trestné stíhanie

29.04.2024 13:15

Na zjazde mali byť vystavené nielen tradičné komunistické symboly, ale aj portrét Stalina.

Blinken

Blinken žiada vyššiu súčinnosť v oblasti obrany s krajinami Perzského zálivu

29.04.2024 13:10

Blinken chce svoju cestu po krajinách Blízkeho východu využiť aj na to, aby v tejto záležitosti vyvinul tlak na vedúcich predstaviteľov Izraela.

mestská polícia, obchodná, bratislava

VIDEO: Naháňačka ako z akčného filmu. Najprv sa pobil pred barom, potom utekal pred políciou

29.04.2024 13:03

Podozrivého spozorovali na Obchodnej ulici. Keď sa mu prihovorili, dal sa na útek.

Vrbětice vrbetice muničný sklad česko výbuch

Ruský terorizmus v Čechách: útok vo Vrběticiach vykonali tajné služby Moskvy, potvrdilo vyšetrovanie

29.04.2024 12:56

Pri prvom výbuchu vo Vrběticiach zomreli dvaja ľudia. Sklady si prenajímala ostravská firma.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,300
Celková čítanosť: 3345615x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie