Založ si blog

Kto začne WW3 – Ukrajina alebo Izrael?

Je to jednoduchý argument alebo fantázia? Ak nikdy neuhnete a budete len neustále blafovať svojho súpera, zdvojnásobovať a strojnásobovať hrozby a skôr či neskôr sa budú musieť prispôsobiť vašej vôli.

Európsky parlament dnes prevažnou väčšinou hlasov už odhlasoval zrušenie kontroly používania západných rakiet dlhého doletu v Kyjeve hlbšie a hlbšie do Ruska, najväčšej termonukleárnej veľmoci na svete!

FED v USA rozpútal veľký chaos na trhu!

20.09.2024

Predseda Federálneho Rezervného Systému, Jerome Powell, využil svoju stredajšiu popoludňajšiu tlačovú konferenciu, aby odhalil dôvod bankového rozhodnutia politikov, znížiť kľúčovú úrokovú sadzbu centrálnej banky, až 50 bodov, čo je už veľmi výraznejšie zníženie, než niektorí účastníci finančného trhu očakávali: „Ekonomika Ameriky je už na dobrom [...]

Vietnam vyprášil US a oni si trúfajú na RF?

18.09.2024

“USA nedokázali poraziť Vietnam, ale uvažujú o porážke Ruska?” – tak hovorí americký rozhlasový moderátor Alex Jones. Lenže viac informácii na agentúra RIA. Teraz i autor rozhlasového programu, „Alex Jones Show“, už komentoval slová ruského prezidenta, Vladimira Putina, že použitie tých západných zbraní dlhého doletu na zasiahnutie Ruska „bude znamenať, že [...]

Údajný atentátnik na Donalda Trumpa

17.09.2024

Ryan Wesley Routh sa snažil naverbovať afgánske špeciálne jednotky na vojnu na Ukrajine cez Facebook. Údajne z Havaja – aj jeho klinicky šialené príspevky na FB prosili vojakov! Ale hlavne tých, ktorí hovoria perfektne po anglicky a žiadal, aby mu poslali fotografie svojich pasov, aby mohli ísť na Ukrajinu a bojovať! Tiež agitoval proti Číne za Taiwan a obvinil Čínu z [...]

koláž, fotky, mReportér

Silné záplavy sa prehnali Slovenskom a Českom. Pozrite si top výber najsledovanejších videí

21.09.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Russell Bentley

Donbaského kovboja z USA, ktorý bojoval za Rusov, mučili a zabili spolubojovníci. Vojakov čaká súd

20.09.2024 21:30, aktualizované: 22:02

Vojaci majú byť súdení kvôli rôznym obvineniam od prekračovania právomocí, cez užívanie fyzického násilia a mučenia a spôsobenie smrti nedbanlivosťou.

Election 2024 Trump

Zlyhania tajnej služby odhalené: Vyšetrovanie atentátu na Trumpa odkrylo pochybenia ochranky

20.09.2024 20:17

Zlyhanie Tajnej služby, ktorá poskytuje ochranu najvyšším ústavným činiteľom aj exprezidentom, je predmetom viacerých vyšetrovaní.

polícia podvodná zoo

Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo, okrádajú ľudí. Totálny hyenizmus, reaguje polícia

20.09.2024 18:36

Totálny hyenizmus. Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo v čase, keď tá skutočná čelí následkom ničivých záplav, uviedla polícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,402
Celková čítanosť: 3641857x
Priemerná čítanosť článkov: 2598x

Autor blogu

Kategórie