Založ si blog

Cesta vpred – nový svetový poriadok!

Vzniká nový svetový poriadok, ku ktorému by sa Západ radšej pridáva, než aby sa mu postavil. Ruský prezident Vladimir Putin je v Číne na svojej prvej medzinárodnej ceste od inaugurácie 7. mája na nové funkčné obdobie prezidenta. 

Ide o 75. výročie nadviazania diplomatických vzťahov medzi RF, a Čínou, zatiaľ čo vedúci predstavitelia dvoch stálych členov Bezpečnostnej rady OSN podpísali dohody a i spoločné vyhlásenie o prehĺbení partnerstva v novej ére. Počas pobytu v Číne sa Putin zúčastní ôsmeho čínsko-ruského Expo, ktoré sa koná v Harbine od 16. do 21. mája. Zúčastnia sa ho tisíce kupujúcich.

UA príšery sú proti EÚ ktorá ich stvorila!

07.09.2024

Hovorkyňa ruského ministerstva zahraničných vecí Maria Zakharová na margo EEF povedala : „Myslím si, že Európania úplne nechápu, do čoho sú zaťahovaní. Zaťahujú ich tam Američania, Anglosasovia. Zdá sa mi, že ešte nepochopili, akú pliagu vytvorili vlastnými rukami v podobe teroristického kyjevského režimu.“

RF armáda postupuje v regióne Donbass!

05.09.2024

Podľa správy v Avia.pro, ruské sily už na fronte Donbasu teraz postupujú rýchlosťou 30 km za deň. To je porovnateľné s 5-10 km za deň v júni a júli, čo je číslo, ktoré sa do polovice augusta podľa analýzy fínskej spoločnosti Black Bird Group zvýšilo na 15-20 km!

DE voľby sú za mierové spolužitie sveta!

03.09.2024

Výsledky volieb z 1. septembra v Durínsku, Sasku naznačujú opätovný vznik mierového hnutia v Nemecku, aj keď nie definitívne ani rozšírené. Spoločné body víťazných strán vo východnom Nemecku včera boli: Nie, pokračovanie zbraní na Ukrajinu; a Áno, na obnovenie diplomacie s cieľom vyriešiť krízu! Žeby začiatok splnenia biblického proroctva v 1. Tesaloničanom 5:3 [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,392
Celková čítanosť: 3616136x
Priemerná čítanosť článkov: 2598x

Autor blogu

Kategórie