Založ si blog

V. Putin o použití jadrových zbraní dnes!

Počas diskusie na plenárnom zasadnutí Medzinárodného ekonomického fóra v Petrohrade dostal ruský prezident Vladimir Putin otázku, ako sa i on pozerá na použitie, jadrových zbraní, teraz: ‚Použitie jadrových zbraní je určite teoreticky možné. Pre Rusko, je to možné, ak vznikne hrozba, pre našu územnú celistvosť, nezávislosť, i suverenitu, existenciu ruského štátu. Jadrové zbrane vznikajú za účelom zaistenia našej bezpečnosti už i v najširšom zmysle slova a existencie ruského štátu’!

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Chcú dávať smer svetu hore nohami!

27.04.2024

Americký Kongres odhlasoval peniaze, ktoré nemajú, aby natlačil vojenské zbrane do najnestabilnejších častí zemegule. Lenže na obranu „demokracie“ demokratickí, ale i republikánski zákonodarcovia tvrdo hovoria o rozdrvení pokojných demonštrantov, ktorí sú proti genocíde v Gaze, Ukrajine, Iránu!

Vlak

Žena sa v Bratislave postavila pred idúci vlak, na mieste zomrela

01.05.2024 10:11

Rušňovodič ihneď použil rýchločinné brzdenie, no stretu už nedokázal zabrániť.

Ľubomír Solák / Matúš Šutaj Eštok / Polícia /

Začína sa reforma v polícii. Jej prípravu má riadiť nový viceprezident

01.05.2024 09:40

Zachovaný zostane aj existujúci post viceprezidenta, po novom viceprezidenta pre službu kriminálnej polície a migráciu.

Zrútenie diaľnice

V čínskej v provincii Kuang-tung sa zrútila diaľnica, zomrelo najmenej 19 ľudí

01.05.2024 09:18

Po kolapse 17,9-metrového úseku diaľnice spadlo dole 18 áut.

SR Bratislava EÚ referendum Dzurinda oslavy

20 rokov v Európskej únii. Brusel nám pozerá na prsty, ale to je dobre

01.05.2024 09:00

Malý štát v srdci Európy začal pred dvadsiatimi rokmi nielen cestu za svojou prvou Superstar, ale vykročil aj za svojou európskou identitou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,301
Celková čítanosť: 3349067x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie