Založ si blog

Neexistujúci Čínsky špionážny balón!

Na otázku o správach, že údajný čínsky špionážny balón, čo vlani vo februári preletel nad Spojenými štátmi, obsahoval aj americkú technológiu, ale hovorca Pentagonu Brig. Generál Pat Ryder 29. júna novinárom priznal, že takýto balón napokon žiadnu špionáž neurobil: „Veríme, že nezbieral špionážnu informáciu, keď prechádzal alebo lietal nad USA, a určite k tomu prispelo aj úsilie, ktoré sme vyvinuli”!

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Chcú dávať smer svetu hore nohami!

27.04.2024

Americký Kongres odhlasoval peniaze, ktoré nemajú, aby natlačil vojenské zbrane do najnestabilnejších častí zemegule. Lenže na obranu „demokracie“ demokratickí, ale i republikánski zákonodarcovia tvrdo hovoria o rozdrvení pokojných demonštrantov, ktorí sú proti genocíde v Gaze, Ukrajine, Iránu!

Robert Fico na nočnej zmene

Fico absolvoval nočnú zmenu: Klobúk dole pred všetkými zamestnancami

01.05.2024 08:24

Predseda vlády Robert Fico oslávil 1. máj prácou a absolvoval nočnú zmenu z utorka na stredu s pracovníkmi závodu ZKW Slovakia.

Reuss, Reuß, ríšski občania

Poslancov chceli zajať a vládu zastreliť. V Nemecku sa začal proces s "ríšskymi občanmi"

01.05.2024 08:00

Na lavicu obžalovaných sa posadilo prvých deväť sprisahancov z 27-člennej skupiny okolo princa Reußa, ktorí za prípravu prevratu čelia obvineniu z vlastizrady a terorizmu.

vojna na Ukrajine, Moskva

ONLINE: Rusi podľa ISW spomalili, chystajú sa na útok na Časiv Jar?

01.05.2024 07:55

Časiv Jar je operačne významným miestom, ktoré môže slúžiť ako štartovacia rampa pre ďalší postup ruskej armády.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,301
Celková čítanosť: 3348951x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie