Založ si blog

Joe Biden menuje Susan Riceovú!

Prezident Joe Biden podpísal výkonný príkaz 14019 pod názvom ‚Podpora prístupu k hlasovaniu‘, ktorý nariadil každej federálnej agentúre prijať nové opatrenia na zlepšenie prístupu k registrácii voličov a účasti voličov, a to aj poštou. 

Kto je zodpovedný za tento otvorený krok, aby sa pokračovalo v masívnych podvodoch s hlasmi vo voľbách v roku 2020? Susan Rice, ktorú už Joe Biden vymenoval za asistentku prezidenta a riaditeľku Rady pre domácu politiku v USA!

Rovnako ako úsilie v HR1 o odovzdanie právomocí nad voľbami do federálnej vlády, aj napriek tomu, že ústava USA jasne menuje štáty, ktoré budú volebne konať, sa tento výkonný príkaz považuje za nadmerné konanie a porušenie ústavy!

Svet na pokraji novej Vestfálskej zmluvy?

16.06.2024

Sobota bola prvou z dvojdňovej medzinárodnej konferencie Schillerovho inštitútu na tému „Svet na pokraji: Za nový mier Vestfálska!“ S všetkými predstaviteľmi, prednášajúcimi na štyroch paneloch, z desiatich krajín je schôdza navrhnutá tak, aby nielen zhodnotila aktuálnu, núdzovú situáciu nebezpečenstva jadrovej vojny, aj poskytla koncepty, odvahu, inšpiráciu [...]

WHO teraz vládne celému svetu!

15.06.2024

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) nariadila západným vládam, aby „zabezpečili“ ale stovky miliónov „preventívnych“ dávok vakcíny proti vtáčej chrípke vyrobených spoločnosťou prepojenou s Billom Gatesom. Po oznámení WHO dostala Európska únia teraz príkaz „zabezpečiť“ prvých 40 mil. dávok vakcíny proti vtáčej chrípke pre 15 členských krajín.

Vučič – vo vojne na UA je v stávke všetko!

12.06.2024

Srbský prezident Vučič poskytol Weltwoche 8. júna, rozhovor, v ktorom stroho rozoberal nebezpečenstvo globálneho konfliktu, ktorému svet v súčasnosti čelí: Vlak opustil stanicu a nikto ho nemôže zastaviť! Niekoľko z jeho poznámok: “Verím, že sa blížime k posledným dňom možného prehodnotenia na Ukrajine. Ak tieto veľmoci v krátkom čase nič neurobia, áno, som si [...]

Peru, drogy, kokaín

Rekordný nemecký nález kokaínu: na trhu by mal hodnotu 2,6 miliardy eur

17.06.2024 19:38

Nemeckí vyšetrovatelia dostali tip na kontraband od kolumbijských úradov.

fregata,  Admirál Gorškov

Ruské vojnové lode opustili Havanu

17.06.2024 19:21

Žiadne z týchto plavidiel nemalo na palube jadrové zbrane, čo potvrdili aj Spojené štáty.

Pellegrini

Pellegrini v Bruseli: Budeme chcieť ponuku pre Šefčoviča a nie sme nadšení Kallasovou

17.06.2024 18:26

Prezident Peter Pellegrini je na summite Bruseli, kde sa rozhoduje o rozdelení hlavných pozícií v Európskej únii.

anna putina-2

Putin sa postaral o praneter. Vymenoval ju za námestníčku ministra obrany. Jej manžel šéfuje rezortu energetiky

17.06.2024 17:54

Dcéra Putinovho bratranca mesiac po svojom manželovi tiež zasadne v ruskej vláde. Jej prastrýko jej venoval kreslo v ministerstve obrany.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,336
Celková čítanosť: 3437796x
Priemerná čítanosť článkov: 2573x

Autor blogu

Kategórie