Založ si blog

Globalisti chcú vytvoriť digitálne pasy!

Globálne mocenské elity používajú strach z COVID-19 ako zámienku na to, aby vytvorili digitálne ID-pasy, ktoré potom rozdelía ľudí do tried na základe ich anamnézy, čo v podstate vytvára nový kastovný systém zaočkovaných a potom neočkovaných. Nový systém bude debutovať ako národný a odvetvový, pričom letecké spoločnosti budú prvé, ktoré zavedú nové telefónne aplikácie. Lenže v priebehu nasledujúcich dvoch až troch rokov sa tento systém pravdepodobne stane globálnym!

Potom a bude sa uplatňovať vo všetkých priemyselných odvetviach, a to až do okamihu, keď budú neočkované osoby ponechané na seba vo svete, kde vládnu technokrati, ktorí nenávidia Ameriku a aj individuálnu sloboda pre všetkých! Ale v ďalšom digitálnom pase s názvom ‚Cestovný Pass’ alebo aj ‘Travell Pass‘ sa budú zobrazovať záznamy o aktuálnych výsledkoch testov osoby, doklady tiež o očkovaní a odkaz na elektronickú kópiu pasu používateľa na overenie totožnosti.

Čo sa deje celosvetovo ohľadne mieru!

26.07.2024

Čína hrá nadrozmernú úlohu v dnešných globálnych diplomatických snahách pre nastolenie mieru, v rôznych vojnových scénach po celom svete, z ktorých každá by mohla eskalovať k termonukleárnej konfrontácii rýchlejšie, než si väčšina dokáže predstaviť! Po troch dňoch intenzívnych rozhovorov v Pekingu, tento týždeň, so 14 frakciami palestínskeho odporu sa čínskemu [...]

Kto má dnes prst na jadrovom gombíku!

25.07.2024

Dúfajme, že niektoré obavy republikánov z nebezpečenstva a zároveň aj nezodpovednosti mať prst Joe Bidena i v jeho stave na jadrovom gombíku odrážajú určitý stupeň znepokojenia nad strategickou situáciou – a nielen získavaním politických bodov. Ale v každom prípade stojí za to, aby boli Američania konfrontovaní s realitou situácie!

Prvá $1, 5 miliarda ruských aktív pre UA!

23.07.2024

Len pred pár dňami skoro zlyhal celosvetovo operačný systém Mikrosoftu, najväčšia hrozba pre ľudstvo, ale teraz už berú ruské aktíva a dávajú to ako dar pre Ukrajinu! Človek by si tu myslel, že ľudstvo už zošalelo, ale to je len začiatok toho, čo urobia démoni, keď budú vyhnaní z neba spolu so svojim vodcom, Satanom Diablom!

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha strela atentátnika

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,363
Celková čítanosť: 3527898x
Priemerná čítanosť článkov: 2588x

Autor blogu

Kategórie