Založ si blog

Ministerstvo obrany USA žaluje CNN!

Náčelník štábu ministra obrany Millera podal proti CNN žalobu za ohováranie vo výške $50 miliónov! Kash Patel, už šéf kancelárie úradujúceho ministra obrany Christophera Millera, podal na stanicu CNN a niekoľko jej hlavných reportérov žalobu za ohováranie vo výške až 50 miliónov dolárov, informuje americké Fox News!

Jeho obžaloba hovorí, že reportéri CNN propagovali ale ‚nepodložené ľavicové politické naratívy‘ vrátane tejto lži: ‚Trumpov lojalista napojený na Bidenove konšpiračné teórie vedie prechod Pentagónu‘ a že Patel ‚blokoval Bidenov tím prechodu inteligencie na stretnutie s agentúrami‘. Uvádza sa, že CNN hanebne zavádzal!

Patel bol najlepším pomocníkom vtedajšieho predsedu spravodajskej služby Snemovne reprezentantov Devina Nunesa pri odhaľovaní lží, ktoré šírila CNN a ďalšie médiá v rámci podvodu Russiagate za posledné štyri roky. Bol menovaný keď prezident USA Donald Trump vyhodil z funkcie Marka Espera ako ministra obrany!

USA vstupuje do fázy zrýchleného kolapsu!

03.05.2024

Teraz vstupujeme do fázy zrýchleného kolapsu najväčšieho národa v histórii celého ľudstva, kedysi známeho ako aj Amerika alebo Spojené štáty americké! Američania už nemajú národ. Už nemáme funkčnú zastupiteľskú vládu, čestné voľby, slobodnú tlač ani spravodlivý justičný systém! Odtiaľ sa kolaps zrýchľuje rýchlejšie a práve teraz ich súčasne prenasledujú [...]

Protesty na kampuse a útoky na ne v USA!

02.05.2024

Ako reaguje globálny juh na videozáznamy, ktoré kolujú na sociálnych sieťach, kde americká polícia zatýka desiatky študentov, učiteľov zúčastňujúcich sa na politických demonštráciách, ktoré sú niekedy veľké, často búrlivé, no zatiaľ takmer úplne nenásilné? Ktorý národ sa nebude usmievať na prednáške zo Spojených štátov o slobode prejavu a americkaj [...]

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

gaza

Izrael dal Hamasu ultimátum: Máte týždeň, potom vstúpime do Rafahu

03.05.2024 20:20, aktualizované: 21:03

Izrael dal palestínskemu radikálnemu hnutiu Hamas týždeň na to, aby prijal dohodu o prímerí a prepustení rukojemníkov.

krym

Do útoku vraj zostávajú dni. Moskva pohrozila Ukrajine a Západu „zničujúcou odvetou“ za Kerčský most

03.05.2024 18:31

Rusko je údajne pripravené zvážiť "seriózne" návrhy o ukončení vojny na Ukrajine, ktoré budú založené na existujúcich skutočnostiach a bezpečnostných obavách Moskvy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,303
Celková čítanosť: 3354115x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie