Založ si blog

Môže obyčajný človek požičať Stvoriteľovi?

 

Na prvý pohľad sa táto myšlienka zdá byť neuveriteľná, ba až absurdná! Ale pozrime sa na to z hľadiska Stvoriteľa, ktorý inšpiroval starovekého presláveného izraelského kráľa Šalamúna, syna Dávidovho, napísať tieto navonok nepochopiteľné slová: ‘Kto prejavuje priazeň poníženému, požičiava Stvoriteľovi’! Samotné bohatstvo nie je dôkazom Božieho požehnania! Hmotné bohatstvo jedného dňa pominie. Preto nepremárni príležitosť, aby si si robil priateľov v nebesiach. Všetko, čím podporujeme Nebeské Kráľovstvo, nás v duchovnom ohľade obohacuje. Štedrosť človeka k chudobným spolukresťanom na základe princípu lásky bude odmenená Stvoriteľom, podľa slov jeho syna Ježiša Krista: ‘Viac šťastia je v dávaní ako v prijímaní’!

Bombastcké priznanie predstaviteľky SZO

18.04.2024

V ale bombastickom svedectve vysoký predstaviteľ Svetovej zdravotníckej organizácie (SZO) odhalil, že tlak tejto agentúry OSN na globálne očkovacie pasy ale nebol ničím iným než záludnou taktikou na urýchlenie očkovania celosvetovo a spustiť digitálnu identifikáciu v EÚ! (The People’s Voice)

Protest proti gruzínskemu parlamentu 

17.04.2024

Pokus zopakovať v Gruzínsku to, čo sa stalo Ukrajine v roku 2014, je v plnom prúde. Demonštranti dnes zaútočili na políciu v snahe zaútočiť na parlament a zákonodarcu! V zákonodarnom zbore, násilne udrel do tváre opozičný poslanec. Lenže vodcu parlamentnej väčšiny Mamuku Mdinaradzeho napadol šéf strany „Občania“ Aleko Elisashvili.

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 06:23

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Fiala

VIDEO: Fiala si myslí, že slovenské peniaze na muníciu pre Ukrajinu Česko asi nevyužije

18.04.2024 06:00

Slovenská vláda sa nepripojila k iniciatíve Prahy, keď sa kabinet Petra Fialu usiluje nakúpiť delostrelecké granáty pre Ukrajinu.

Fico, Danko, Pellegrini

Boj o post šéfa NR SR. Bude Ficova stratégia účinná? Smer vyhrá tak či tak, SNS tlačí a Hlas čaká test

18.04.2024 06:00

Od pôvodných personálnych požiadaviek nakoniec SNS upustila, no staré rany otvorila oficiálne neobsadená stolička predsedu parlamentu, ktorú Danko požaduje od vzniku koalície. A chce ju znova.

obria lavička, Muráň

Park s megasochami je v Muráni absolútnou novinkou. Nechýbajú v ňom ani živé zvieratá

18.04.2024 06:00

Tony vážiace nadrozmerné sochy obrov, velikánska lavička s parádnym výhľadom či živé lamy pripomínajúce plyšové hračky. Tieto atrakcie sa nachádzajú v areáli pri obci Muráň.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,294
Celková čítanosť: 3320795x
Priemerná čítanosť článkov: 2566x

Autor blogu

Kategórie