Založ si blog

Ako sa uistiť o jedinej pravde!

 

Skutočnosť, že existuje len jedna pravda potvrdzuje Sväté Písmo slovami Mojžiša o Stvoriteľovi: ‘Skala, dokonalá je jeho činnosť, lebo všetky jeho cesty sú právom. Boh vernosti, u ktorého niet neprávosti, je spravodlivý a priamy’! V inom žalme sa o ňom hovorí ako o Bohu pravdy! Jedinečná vlastnosť pravdy je fakt, že si nikdy naprotirečí! Pravdu môže poznať každý, bez rozdielu vzdelania. Dva vlastnosti, na ktorých je založená pravá biblická viera o jedinej pravde sú poctivosť a úprimnosť! Taká osoba môže spoznať jedinú pravdu na základe princípu stanoveného apoštolom Pavlom v liste Tesalonickým kresťanom inšpirovanými slovami: ‘Uistite sa o všetkom, pevne sa držte toho, čo je znamenité’ alebo pravdivé! A potom inšpirované slová starovekého izraelského kráľa: ‘Kúp si pravdu a nepredaj ju – múdrosť a kázeň a porozumenie’! Nikto to nemôže urobiť za nás! Každý sa sám musí uistiť o jedinej pravde, ktorá patrí Stvoriteľovi a ktorý nám dáva na to nekonečné množstvo dôkazov v živote okolo nás! 

WHO teraz vládne celému svetu!

15.06.2024

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) nariadila západným vládam, aby „zabezpečili“ ale stovky miliónov „preventívnych“ dávok vakcíny proti vtáčej chrípke vyrobených spoločnosťou prepojenou s Billom Gatesom. Po oznámení WHO dostala Európska únia teraz príkaz „zabezpečiť“ prvých 40 mil. dávok vakcíny proti vtáčej chrípke pre 15 členských krajín.

Vučič – vo vojne na UA je v stávke všetko!

12.06.2024

Srbský prezident Vučič poskytol Weltwoche 8. júna, rozhovor, v ktorom stroho rozoberal nebezpečenstvo globálneho konfliktu, ktorému svet v súčasnosti čelí: Vlak opustil stanicu a nikto ho nemôže zastaviť! Niekoľko z jeho poznámok: “Verím, že sa blížime k posledným dňom možného prehodnotenia na Ukrajine. Ak tieto veľmoci v krátkom čase nič neurobia, áno, som si [...]

Nebezpečenstvo jadrovej vojny je skutočné

11.06.2024

Ako sa dnešný týždeň stálo, od svetových lídrov vyšli dva protichodné názory významných oznámení. Jeden názor je z Francúzska, kde si prezident Macron a americký prezident Joe Biden na štátnej návšteve robia posmech pri príležitosti 80. výročia Dňa D! Oznámili novú vojenskú podporu Ukrajine, aby „zastavili Rusko“. Každý líder sa stretol s ukrajinským [...]

väzeň, väzenie, mreže

V ruskej base zajali väzni dvoch dozorcov. Zasiahli špeciálne jednotky, útočníkov zabili

16.06.2024 11:40

Skupina šiestich mužov sa v nedeľu vo väzenskej väznici v Rostove na Done na juhozápade Ruska zmocnila dvoch dozorcov.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

Nemci zaznamenali už dve tisícky nelegálnych migrantov, ktorí prešli cez Bielorusko

16.06.2024 11:20

Nemecká spolková polícia za prvých päť mesiacov tohto roka zaregistrovala 2215 nelegálnych migrantov, ktorí do krajiny dorazili tzv. bieloruskou cestou.

Valko

V kauze vraždy advokáta Valka ešte nie je vytýčený hlavný termín pojednávania

16.06.2024 10:36

V kauze vraždy advokáta Ernesta Valka stále nie je na Mestskom súde Bratislava I známy termín hlavného pojednávania.

vojna na Ukrajine, Rusko

BBC: Ruská armáda má kavalériu 21. storočia. Z motoriek

16.06.2024 08:55

Ruská armáda na ukrajinskom bojisku čoraz častejšie používa ľahkú techniku - motocykle a terénne vozidlá rôznej konštrukcie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,335
Celková čítanosť: 3435436x
Priemerná čítanosť článkov: 2573x

Autor blogu

Kategórie