Založ si blog

Znamenia na Slnku a Mesiaci – 4

Aké sú ďalšie kroky Skladačky Konca, vedúce ku samému koncu tohto krutého systému vecí? Biblická správa nám nedáva presný sled skutočných udalostí, aj keď niektoré z nich sa udejú v tom istom čase. V biblickom proroctve Ježiš predpovedal, že pred koncom: ‘budú znamenia na slnku a mesiaci a hviezdach a na zemi úzkosť národov, ktoré nebudú poznať východisko pre hukot mora a jeho burácanie…lebo nebeské moci budú otrasené’! Z duchovného hľadiska mnohé znaky sú už viditeľné, ale pre väčšinu ľudstva niektoré nie sú vôbec rozoznateľné! Iné áno, ako napríklad pozorovanie ‘Krvavého Mesiaca’ 27 Júla tohto roku ľuďmi na celom svete! 

Iné znaky patriace do tejto kategórie sú napríklad globánle otepľovanie, ktoré mení a ničí celosvetové poľnohospodárstvo, spôsobuje celosvetové katastrófy, zemetrasenia a tsunami, búrky a hurakány a spolu s takými prírodnými zmenami zároveň je možné pozorovať zvyšujúcu sa nespokojnosť obyvateľov na celom svete s neustále a viac sa zhoršujúcimi podmienkami života ľudí! Presne ako to vyjadrila biblická prorocká správa, že ‘nebeské moci budú otrasené’, vzťahujúc sa symbolicky na svetové moci a autority, ktoré sú čoraz viac a viac ‘otrasené’ korupciou, škandálmi a nemravným, neúnosným zadlžovaním svojho obyvateľstva a ich potomkov!

Je ale potrebné zopakovať inšpirované slová Ježiša Krista a jeho odpoveď jeho smrteľným nepriateľom, židovským farizejom: “Ale keď sa ho vypytovali farizeji, kedy príde Božie kráľovstvo, odpovedal a riekol im: ‘Božie kráľovstvo neprichádza tak, aby sa dalo spozorovať, ani ľudia nepovedia: ‚Pozrite sa sem!‘ alebo: ‚Tam!‘ Lebo, hľa, Božie kráľovstvo je uprostred vás!“ Jedine s pomocou pomazaných bratov Ježiša Krista a duchovných synov Stvoriteľa, je v súčasnosti možné nielen rozoznať všetky tie individuálne Kroky Skladačky Konca, ale vedieť aj presne a diskrétne a s pokorou, ako postupovať ku konečnej záchrane! 

Čo 60+ miliárd dolárov neurobí pre UA!

24.04.2024

Uvedomujete si ale, že nepatrný zlomok týchto hypotetických peňazí, z prázdnej štátnej pokladnice Spojených štátov Amerických, ktoré sa aj keď dostanú na Ukrajinu, sa okamžite vrátia na bankový účet na Kajmanských ostrovoch pána Zelenského. Zvyšok vstupuje do rekurzívnej škrupinovej hry medzi USA výrobcami zbraní, ale aj domácimi obyvateľmi Kongresu mávajúcimi [...]

USA má 2 roky na vyriešnie svojho dlhu!

23.04.2024

Morgan Stanley je americká nadnárodná investičná banka, ale i spoločnosť poskytujúca finančné služby USA. Otázka udržateľnosti dlhu číha v tieni, ale je pravdepodobné, že sa čoskoro skryje. Lenže počas Covidu pomer dlhu k HDP vo veľkej časti sveta DM prudko vzrástol. Fiškálna expanzia , ktorá sa stala obeťou čitateľa aj menovateľa, posunula dlh vyššie, zatiaľ [...]

Zelenský podpísal nový mobilizačný zákon

21.04.2024

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenský pred pár dňami dal svoj podpis pod nový zákon i o vojenskej mobilizácii. O službu na neurčitý čas podľa informácií požiadal nový veliteľ ukrajinských ozbrojených síl generálplukovník Oleksander Syrsky. Nový zákon ďalej zjednodušuje mobilizačné postupy. Pre Ukrajincov žijúcich v zahraničí už pobyt mimo Ukrajinu nebude [...]

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,298
Celková čítanosť: 3338385x
Priemerná čítanosť článkov: 2572x

Autor blogu

Kategórie