Založ si blog

Citový človek je ľahko zraniteľný!

’Srdce každého človeka je zradnejšie ako čokoľvek iné v jeho živote a je to skutočne na zúfanie! Kto ho môže plne a presne spoznať’?

Tak sa vyjadril biblický inšpirovaný spisovateľ pred viac ako 2 500 rokmi! A aká vlastnosť človeka prispieva k takému nebezpečenstvu?

V prom rade je to jeho pýcha, ktorá ho často vedie, že začne ospravedlňovať svoje konanie a už nie je otvorený k akýmkoľvek radám!

A hlavne človek sa stáva zvlášť necitlivý k radám svojho Stvoriteľa keď sa dopúšťa hriechu, často tajne pred zrakmi blízkych a priateľov.

Pravdaže každý človek je nedokonalý, ale ak neprosí svojho nebeského Otca o potrebnú pomoc, o odpustenie, potom sa postupne zatvrdzuje jeho srdce!

USA má 2 roky na vyriešnie svojho dlhu!

23.04.2024

Morgan Stanley je americká nadnárodná investičná banka, ale i spoločnosť poskytujúca finančné služby USA. Otázka udržateľnosti dlhu číha v tieni, ale je pravdepodobné, že sa čoskoro skryje. Lenže počas Covidu pomer dlhu k HDP vo veľkej časti sveta DM prudko vzrástol. Fiškálna expanzia , ktorá sa stala obeťou čitateľa aj menovateľa, posunula dlh vyššie, zatiaľ [...]

Zelenský podpísal nový mobilizačný zákon

21.04.2024

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenský pred pár dňami dal svoj podpis pod nový zákon i o vojenskej mobilizácii. O službu na neurčitý čas podľa informácií požiadal nový veliteľ ukrajinských ozbrojených síl generálplukovník Oleksander Syrsky. Nový zákon ďalej zjednodušuje mobilizačné postupy. Pre Ukrajincov žijúcich v zahraničí už pobyt mimo Ukrajinu nebude [...]

Musíme zastaviť stárnutie mladých ľudí!

20.04.2024

Podľa veľmi znepokojujúcej novej štúdie, rastie výskyt rakoviny u mladých ľudí, v dôsledku ich, ale zrýchleného starnutia! Uvádza sa, že nový výskum prezentovaný, len nedávno, bolo to na výročnom stretnutí všetkých členov Americkej asociácie pre výskum rakoviny, (AACR), v San Diegu, v Kalifornii, zistil, že mladí teraz starnú oveľa rýchlejšie ako v minulosti, [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,297
Celková čítanosť: 3333958x
Priemerná čítanosť článkov: 2571x

Autor blogu

Kategórie