Založ si blog

‘Ono ti rozmliaždi hlavu a ty mu rozmliaždiš pätu’

Tieto prorocké inšpirované slová boli adresované Prvému a Najväčšiemu Protivníkovi Stvoriteľa celého vesmíru a všetkého života v ňom, a tiež proti prvej ľudskej dvojici v Edéne a preto, ako následok, proti celému ľudstvu!

Bol nebeským anjelom, vysoko postaveným a zvlášť múdrym v porovnaní s ostanými miliardami anjelov alebo Stvoriteľových nebeských synov! Ale toto všetko mu nestačilo! Postupne začal túžiť po postavení, na ktoré nemal právo!

Väčšie postavenie mal len Všemohúci Stvoriteľ a potom Boží prvorodený, jednosplodený syn, archanjel Michael, ktorý na Zemi žil počas asi 33 rokov ako muž Ježiš, ktorý sa stal Kristom alebo pomazaným synom Stvoriteľa.

Toto prvé biblické proroctvo sa dnes pomaly, ale iste blíži ku koncu! ‘Rozmliaždenie päty’ hlavnej časti ’semena ženy’ nie je smrteľná rana! Ježiš Kristus bol usmrtený v tele, ale jeho nebeský Otec ho na tretí deň vzkriesil z mŕtvych!

Ale ‘rozmliaždenie hlavy’ Hlavného Božieho protivníka a jeho démonov po tisícročnej vláde Krista a jeho 144 000 spoluvládcov, tak ako on, kráľov a kňazov, bude smrteľné, permanentné, večné! Až potom začne pre ľudí na Zemi skutočný život!

Čo 60+ miliárd dolárov neurobí pre UA!

24.04.2024

Uvedomujete si ale, že nepatrný zlomok týchto hypotetických peňazí, z prázdnej štátnej pokladnice Spojených štátov Amerických, ktoré sa aj keď dostanú na Ukrajinu, sa okamžite vrátia na bankový účet na Kajmanských ostrovoch pána Zelenského. Zvyšok vstupuje do rekurzívnej škrupinovej hry medzi USA výrobcami zbraní, ale aj domácimi obyvateľmi Kongresu mávajúcimi [...]

USA má 2 roky na vyriešnie svojho dlhu!

23.04.2024

Morgan Stanley je americká nadnárodná investičná banka, ale i spoločnosť poskytujúca finančné služby USA. Otázka udržateľnosti dlhu číha v tieni, ale je pravdepodobné, že sa čoskoro skryje. Lenže počas Covidu pomer dlhu k HDP vo veľkej časti sveta DM prudko vzrástol. Fiškálna expanzia , ktorá sa stala obeťou čitateľa aj menovateľa, posunula dlh vyššie, zatiaľ [...]

Zelenský podpísal nový mobilizačný zákon

21.04.2024

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenský pred pár dňami dal svoj podpis pod nový zákon i o vojenskej mobilizácii. O službu na neurčitý čas podľa informácií požiadal nový veliteľ ukrajinských ozbrojených síl generálplukovník Oleksander Syrsky. Nový zákon ďalej zjednodušuje mobilizačné postupy. Pre Ukrajincov žijúcich v zahraničí už pobyt mimo Ukrajinu nebude [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,298
Celková čítanosť: 3337863x
Priemerná čítanosť článkov: 2572x

Autor blogu

Kategórie