Založ si blog

Vedecky presná v každom ohľade!

Tento krátky článok bude o Knihe-kníh, inými slovami o Biblii, podľa jej Autora o večnej knihe pre večne verné a večne poslušné ľudstvo žijúce na rajskej Zemi alebo v Globálnom Edene. Aj keď Biblia nie je vedecká učebnica, zakaždým, keď sa zmieňuje ohľadne prírody a jej zákonoch, je absolútne a obdivuhodne presná!

Zoberme si príklad z vedeckej oblasti zvanej meteorológia. V tejto časti sa budeme venovať otázke ako vzniká dážď, vrátane témy kolobehu vody. V Knihe sa jednoducho píše, že: ´Stvoriteľ ťahá nahor kvapky vody, ktoré cez jeho hmlu padajú ako dážď, takže sa z oblakov rinie´. A čo vidíme v týchto inšpirovaných slovách?

V tomto krátkom opise pozemského kolobehu vody si môžeme všimnúť aspoň tri základné časti kolobehu vody! Po prvé, píše sa tu o tom, ako Boh ´ťahá nahor kvapky vody´! Ako je to v skutočnosti? Slnko, ktoré on stvoril, a ktoré spôsobuje teplo, robí, aby sa voda vyparovala do horných častí atmosféry.

Pary vody v týchto horných častiach chladnej atmosféry sa kondenzujú a vytvárajú oblaky! Keď je v oblakoch nadbytok vody, vytvorenej z pary, tá potom zemskou príťažlivosťou padá na Zem v podobe dažďa alebo inej formy zrážok. V skutočnosti až dodnes vedci a výskumníci v tejto oblasti vedy tomuto kolobehu vody plne nechápu!

Na dodatok, v Biblii je pod inšpiráciou napísaná otázka, adresovaná vernému Jóbovi vo forme: ´Kto môže rozumieť vrstvám oblakov´? Aj moderní vedci a výskumníci dodnes tomuto plne nerozumia, Ale ten, kto tvorí všetko, vrátane kolobehu vody na Zemi tomu plne do detailov rozumie a preto ten presný opis kolobehu vody!

Čo sa deje celosvetovo ohľadne mieru!

26.07.2024

Čína hrá nadrozmernú úlohu v dnešných globálnych diplomatických snahách pre nastolenie mieru, v rôznych vojnových scénach po celom svete, z ktorých každá by mohla eskalovať k termonukleárnej konfrontácii rýchlejšie, než si väčšina dokáže predstaviť! Po troch dňoch intenzívnych rozhovorov v Pekingu, tento týždeň, so 14 frakciami palestínskeho odporu sa čínskemu [...]

Kto má dnes prst na jadrovom gombíku!

25.07.2024

Dúfajme, že niektoré obavy republikánov z nebezpečenstva a zároveň aj nezodpovednosti mať prst Joe Bidena i v jeho stave na jadrovom gombíku odrážajú určitý stupeň znepokojenia nad strategickou situáciou – a nielen získavaním politických bodov. Ale v každom prípade stojí za to, aby boli Američania konfrontovaní s realitou situácie!

Prvá $1, 5 miliarda ruských aktív pre UA!

23.07.2024

Len pred pár dňami skoro zlyhal celosvetovo operačný systém Mikrosoftu, najväčšia hrozba pre ľudstvo, ale teraz už berú ruské aktíva a dávajú to ako dar pre Ukrajinu! Človek by si tu myslel, že ľudstvo už zošalelo, ale to je len začiatok toho, čo urobia démoni, keď budú vyhnaní z neba spolu so svojim vodcom, Satanom Diablom!

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,363
Celková čítanosť: 3527950x
Priemerná čítanosť článkov: 2588x

Autor blogu

Kategórie