Založ si blog

Úžasný dar nám dal Stvoriteľ!

Aký je to ten krásny a úžasný dar, ktorý máme od nášho nebeského Otca, Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom? Je to neporovnateľná schopnosť predstavovať si veci, ktoré sme ešte nikdy nevideli, ale ktoré Stvoriteľ pripravil pre ľudskú rodinu!

A práve vďaka takejto prekrásnej schopnosti si môžeme vo svojom živote múdro plánovať a zároveň tešiť sa na veci, ktoré nás čakajú v budúcnosti. Pretože náš Stvoriteľ dokáže vidieť budúcnosť a všetko, čo len chce v spojitosti s poslušným ľudstvom!

Náš Všemohúci Stvoriteľ dokáže vidieť budúcnosť a v Svätom Písme na mnohých miestach nám spoľahlivo ukazuje, čo je pred nami, na čo sa môžeme tešiť, hoci ich našimi očami ešte ani nemôžeme vidieť, ale jeho sľub je dôveryhodný!

Ale dokážeme si ich predstaviť na základe minulých Stvoriteľom splnených sľubov a nádejí voči svojim verným uctievateľom od Noácha až po členov Izraela! Preto aj apoštol Pavol mohol pod inšpiráciou napísať tieto nadčasové slová členom kresťanského zboru:

‘Zatiaľ čo neupierame zrak na to, čo je viditeľné, ale na to, čo je neviditeľné. Lebo to, čo je viditeľné, je dočasné, ale to, čo je neviditeľné, je večné’.

Čo sa deje celosvetovo ohľadne mieru!

26.07.2024

Čína hrá nadrozmernú úlohu v dnešných globálnych diplomatických snahách pre nastolenie mieru, v rôznych vojnových scénach po celom svete, z ktorých každá by mohla eskalovať k termonukleárnej konfrontácii rýchlejšie, než si väčšina dokáže predstaviť! Po troch dňoch intenzívnych rozhovorov v Pekingu, tento týždeň, so 14 frakciami palestínskeho odporu sa čínskemu [...]

Kto má dnes prst na jadrovom gombíku!

25.07.2024

Dúfajme, že niektoré obavy republikánov z nebezpečenstva a zároveň aj nezodpovednosti mať prst Joe Bidena i v jeho stave na jadrovom gombíku odrážajú určitý stupeň znepokojenia nad strategickou situáciou – a nielen získavaním politických bodov. Ale v každom prípade stojí za to, aby boli Američania konfrontovaní s realitou situácie!

Prvá $1, 5 miliarda ruských aktív pre UA!

23.07.2024

Len pred pár dňami skoro zlyhal celosvetovo operačný systém Mikrosoftu, najväčšia hrozba pre ľudstvo, ale teraz už berú ruské aktíva a dávajú to ako dar pre Ukrajinu! Človek by si tu myslel, že ľudstvo už zošalelo, ale to je len začiatok toho, čo urobia démoni, keď budú vyhnaní z neba spolu so svojim vodcom, Satanom Diablom!

Austria Tokyo Olympics Belarus Runner

Stovky Slovákov možno teraz zo Schwechatu neodletia na dovolenku. Čo im hrozí na rakúskom letisku?

27.07.2024 11:00

Rakúska polícia nasadí takmer 700 svojich príslušníkov, ktorí majú úlohu zabrániť narušeniu plynulého fungovania veľkého letiska.

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,363
Celková čítanosť: 3528122x
Priemerná čítanosť článkov: 2588x

Autor blogu

Kategórie