Založ si blog

Programovací jazyk pre ľudí od Stvoriteľa

Reč ľudstva nevymysleli ľudia, ale obdaril ich ňou Tvorca človeka! Prvému človekovi, Adamovi, dal nielen schopnosť hovoriť, ale aj schopnosť tvoriť nové slová, a tak si rozširovať slovnú zásobu. Túto schopnosť použil Adam na menovanie živých tvorov, zvierat, vtákov, rýb a iných! Táto Stvoriteľovom mu daná úloha trvala prinajmenej 40 rokov! Aký to bol úžasný dar! Všetkým ľuďom bez rozdielu dokonca umožňoval komunikovať medzi sebou a s ich nebeským Otcom a Stvoriteľom a chváliť jeho slávne a večné meno!

Dnes sa na celom svete hovorí asi 6 800 jazykmi!  A nielen to, ale každý z týchto jazykov má iný spôsob myslenia! Zdá sa, že keď Stvoriteľ zmiatol reč vzbúrencov, vymazal im z pamäti všetky informácie o ich bývalom spoločnom jazyku. Okrem toho, že im vložil do mysle novú slovnú zásobu, vložil im aj nový spôsob myslenia a novú gramatiku. Nie div, že miesto, kde stavali vežu, dostalo názov Bábel, čo znamená zmätok! Je zaujímavé, že len Biblia dáva uspokojujúcu odpoveď na to, kde sa tu vzalo také množstvo jazykov.

Čistý jazyk je pravda o Stvoriteľovi a jeho predsavzatiach zapísaná v jeho Slove, Biblii. Tento jazyk zahŕňa správne porozumenie právd o Božom Kráľovstve a o tom, ako toto Kráľovstvo posvätí Stvoriteľovo meno, obháji jeho vesmírnu zvrchovanosť a verným ľuďom prinesie večné požehnania. Čo bude výsledkom tejto zmeny? Proroctvo hovorí, že ľudia budú vzývať Stvoriteľovo meno a že mu budú slúžiť plece pri pleci. Na rozdiel od toho, čo sa stalo v Bábeli, výsledkom tejto zmeny je chvála Stvoriteľovho mena a jednota jeho ľudu.

Ale podobne, ako počítačové programovacie jazyky, ktorých počet neustále narastá a mení sa ich schopnosť podľa potreby a podľa schopnosti prispôsobiť sa mnohým systémom, tak je to aj s Stvoriteľovým čistým jazykom: ‘Lebo vtedy zmením národom jazyk na čistý, aby všetci vzývali Jehovovo meno, aby mu slúžili plece pri pleci’. – Sofoniáš 3:9. Tento čistý jazyk je schopný pomôcť nedokonalým, ale verným uctievateľom Stvoriteľa, aby sa sami svojvoľne ‘naprogramovali’ a tak získali stratenú ľudskú dokonalosť!

Čo 60+ miliárd dolárov neurobí pre UA!

24.04.2024

Uvedomujete si ale, že nepatrný zlomok týchto hypotetických peňazí, z prázdnej štátnej pokladnice Spojených štátov Amerických, ktoré sa aj keď dostanú na Ukrajinu, sa okamžite vrátia na bankový účet na Kajmanských ostrovoch pána Zelenského. Zvyšok vstupuje do rekurzívnej škrupinovej hry medzi USA výrobcami zbraní, ale aj domácimi obyvateľmi Kongresu mávajúcimi [...]

USA má 2 roky na vyriešnie svojho dlhu!

23.04.2024

Morgan Stanley je americká nadnárodná investičná banka, ale i spoločnosť poskytujúca finančné služby USA. Otázka udržateľnosti dlhu číha v tieni, ale je pravdepodobné, že sa čoskoro skryje. Lenže počas Covidu pomer dlhu k HDP vo veľkej časti sveta DM prudko vzrástol. Fiškálna expanzia , ktorá sa stala obeťou čitateľa aj menovateľa, posunula dlh vyššie, zatiaľ [...]

Zelenský podpísal nový mobilizačný zákon

21.04.2024

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenský pred pár dňami dal svoj podpis pod nový zákon i o vojenskej mobilizácii. O službu na neurčitý čas podľa informácií požiadal nový veliteľ ukrajinských ozbrojených síl generálplukovník Oleksander Syrsky. Nový zákon ďalej zjednodušuje mobilizačné postupy. Pre Ukrajincov žijúcich v zahraničí už pobyt mimo Ukrajinu nebude [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,298
Celková čítanosť: 3337795x
Priemerná čítanosť článkov: 2571x

Autor blogu

Kategórie