Založ si blog

Podivuhodné ‘dopravné predpisy’ Stvoriteľa

Keby celý vesmír bol výsledkom náhodného Veľkého Tresku, potom by všetka hmota, ktorá bola nejakým spôsobom náhodne uvoľnená, neustále smerovala len jedným smerom na všetky strany rovnomerne do piestoru a len dovtedy, až kým by sila alebo sily, ktorá ju náhodným výbuchom vymrštila/vymrštili, neskončila/neskončili!

Dá sa to jednoducho dokázať experimentom, napríklad hodením granátu vysoko do vzduchu. Pravdaže tu na našej Zemi existuje gravitačná sila, ktorá by výbuch určitým pozorovateľným spôsobom ovplyvnila, ale v prázdne priestoru také sily by vôbec neexistovali a tak by nemohli ovplyvniť hmotu uvoľnenú Veľkým Treskom!

Lenže pozorovaním sa jasne zistilo, že hmota vo vesmíre podlieha určitým ‘dopravným predpisom’ alebo pozorovateľným zákonom, ktoré všetku hmotu precízne a usporiadane kontrolujú, napriek tomu, že podľa posledných odhadov v priestore existuje viac ako 400 miliárd galaxií, a v každej z nich je viac ako miliarda sĺnk, väčšina väčších, ako naše Slnko!

Pravdaže neveriaci budú argumentovať, že aj vo vesmíre existujú určité kolízie a ‘náhodne’ výbuchy hviezd, ale tieto pozorovania nie je možné dokázať ako ’náhodné’, pretože nie sme schopní porozumieť všetkým ‘dopravným predpisom’! Pozorovaním chaosu medzi ľuďmi a ich ignorovanie neustále sa meniacich zákonov medzi nime nie je dôkaz, že to isté existuje aj vo vesmíre!

Svet na pokraji novej Vestfálskej zmluvy?

16.06.2024

Sobota bola prvou z dvojdňovej medzinárodnej konferencie Schillerovho inštitútu na tému „Svet na pokraji: Za nový mier Vestfálska!“ S všetkými predstaviteľmi, prednášajúcimi na štyroch paneloch, z desiatich krajín je schôdza navrhnutá tak, aby nielen zhodnotila aktuálnu, núdzovú situáciu nebezpečenstva jadrovej vojny, aj poskytla koncepty, odvahu, inšpiráciu [...]

WHO teraz vládne celému svetu!

15.06.2024

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) nariadila západným vládam, aby „zabezpečili“ ale stovky miliónov „preventívnych“ dávok vakcíny proti vtáčej chrípke vyrobených spoločnosťou prepojenou s Billom Gatesom. Po oznámení WHO dostala Európska únia teraz príkaz „zabezpečiť“ prvých 40 mil. dávok vakcíny proti vtáčej chrípke pre 15 členských krajín.

Vučič – vo vojne na UA je v stávke všetko!

12.06.2024

Srbský prezident Vučič poskytol Weltwoche 8. júna, rozhovor, v ktorom stroho rozoberal nebezpečenstvo globálneho konfliktu, ktorému svet v súčasnosti čelí: Vlak opustil stanicu a nikto ho nemôže zastaviť! Niekoľko z jeho poznámok: “Verím, že sa blížime k posledným dňom možného prehodnotenia na Ukrajine. Ak tieto veľmoci v krátkom čase nič neurobia, áno, som si [...]

anna putina-2

Putin sa postaral o praneter. Vymenoval ju za námestníčku ministra obrany. Jej manžel šéfuje rezortu energetiky

17.06.2024 17:54

Dcéra Putinovho bratranca mesiac po svojom manželovi tiež zasadne v ruskej vláde. Jej prastrýko jej venoval kreslo v ministerstve obrany.

Polícia / Kontrola /

Polícia na dve hodiny totálne uzavrela Krompachy a Čiernu nad Tisou. Akcia cielila na alkohol

17.06.2024 17:44

Policajti obsadili každý vjazd a výjazd a každý jeden vodič bol podrobený dychovej skúške.

taliansko, horúčavy, pláž

Taliansko zasiahla prvá tohtoročná vlna horúčav. V Sardínii a Sicílii očakávajú až 44 stupňov

17.06.2024 17:02

Teploty presahujúce 40 stupňov sú o desať stupňov vyššie, ako je teplotný priemer pre dané obdobie.

France Obit Delors

Francúzsky exprezident chce zachraňovať Macrona, ktorý ho vytlačil z Elyzejského paláca

17.06.2024 17:00

François Hollande bude kandidovať v predčasných parlamentných voľbách. Zdôrazňuje, že chce zabrániť krajnej pravici v nástupe k moci.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,336
Celková čítanosť: 3437691x
Priemerná čítanosť článkov: 2573x

Autor blogu

Kategórie