Založ si blog

Žiadajú svedectvo od Bidenovho doktora!

Kongresman James Comer (R-KY), je predseda dozorného výboru Snemovne reprezentantov, poslal 7. júla list osobnému lekárovi prezidenta Joe Bidena, v ktorom žiadal, aby výboru vysvetlil, prečo nepožiadal o test duševnej spôsobilosti prezidenta.

Doktor Kevin O’Connor lieči prezidenta Bidena od roku 2009 a liečil aj iných členov Bidenovej rodiny. Kongresman Comer sa tiež opýtal, či lekár, ktorý má blízky osobný vzťah s prezidentom a prvou dámou, môže poskytnúť presné a nezávislé hodnotenie prezidenta.

Žiada aj o základné informácie o lekárskom fyzickom vyšetrení prezidenta vo februári 2024, kedy lekár oznámil, že Biden bol robustný 81-ročný muž. Iní v tom istom období zistili, že Biden mal mentálne zlyhania a na súkromných stretnutiach sa niekedy zdal zmätený alebo apatický.

Dezinformácia nezabíja ľudí – ale ľudia!

07.10.2024

Tento názov je zámerne hrou so sloganom pro-zbraňovej frakcie „Zbrane nezabíjajú ľudí, ľudia zabíjajú ľudí“. Zdá sa mi to ekvivalentné odstráneniu všetkých áut, aby k nim opití ľudia nemali prístup, a nimi zabíjali iných ľudí. Viem, viem… tí, ktorí by sa so mnou chceli hádať, by povedali: …Autá majú užitočnú hodnotu, zbrane nie.“ Nejde ani tak o [...]

Formuje sa nový svet – buďme múdri!

06.10.2024

Formuje sa nový svet, ak sme dosť múdri na to, aby sme ho nevyhodili do vzduchu! V piatok, 4. októbra, námestník ruského ministra zahraničných vecí S. Rjabkov výstižne poznamenal, že ‘prechádzame neprebádaným vojensko -politickým územím’. Zatiaľ čo jeho komentáre hovorili o rastúcom európskom nepriateľstve medzi NATO a RF, a spolu s úplným kolapsom diplomatických [...]

Desiatky závodov na mäso už zatvárajú!

05.10.2024

Ceny potravín – najmä mäsa, hydiny – za posledné štyri roky prudko vzrástli a budúci rok by sa mohli ešte zhoršiť, keď vstúpia do platnosti nové pravidlá EPA (Environmental Protection Agency – Agentúra na ochranu životného prostredia) pre spracovateľov mäsa!

Michal Šimečka

Šimečka víta prvú Pellegriniho kritiku vlády, vyzýva ho však na konkrétne kroky

07.10.2024 15:37

Pellegrini sa zastal Dolinkovej, ktorá ohlásila demisiu, a zároveň povedal, že to mala byť iná ministerka, ktorá mala vo vláde skončiť.

danko andrej

Národniari kritizovali útok prezidenta na ministerku kultúry a spochybnili jeho nadstraníckosť

07.10.2024 15:29

SNS kritizuje Pellegriniho pre jeho údajne stranícku pozíciu, nakoľko sa správa, ako keby bol ďalej predsedom Hlasu.

piťo

Odsúdenému šéfovi piťovcov súd povolil obnovu konania vo veci prepadnutia majetku

07.10.2024 15:23

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, prokurátor aj obhajca odsúdeného podali sťažnosť, o ktorej rozhodne Najvyšší súd SR.

SR vláda 46. zasadnutie BAX

Taraba zasahuje: Zrušil rozhodnutie EIA o prevádzke spaľovne v Šali, ktorú povolil Budaj

07.10.2024 15:16, aktualizované: 15:35

Posúdenie zámeru vybudovať Centrum cirkulárnej ekonomiky Šaľa sa tak vráti na nové prejednanie a rozhodnutie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,414
Celková čítanosť: 3682560x
Priemerná čítanosť článkov: 2604x

Autor blogu

Kategórie