Založ si blog

R. Fica vinia z rozdeľovania národa SR!

Londýnsky The Economist si je medzitým istý, že keby Fico nebol takouto „mimoriadne rozdeľujúcou postavou“, k pokusu by nemuselo dôjsť. Premenil Slovensko na „zrkadlo neliberálneho režimu pána Orbána“ v Maďarsku, zrušil protikorupčný úrad a navrhol zákon na elimináciu slovenského nezávislého vysielateľa.

Teraz navrhuje zákon podobný tomu, ktorý práve schválili v Gruzínsku, ktorý stanovuje, že každá mimovládna organizácia, ktorá ak dostane viac ako 5 400 dolárov v zahraničných fondoch, sa bude musieť zaregistrovať ako zahraničný agent.

Ukrajina útočí na Krym raketami z USA!

25.06.2024

Už početné tlačové agentúry informovali o ukrajinskom vojenskom útoku na ruský Krym, v ktorom 23. júna okolo poludnia (GMT+3) použil rakety dlhého doletu ATACMS dodané USA. Podľa ruského ministerstva zdravotníctva bolo zranených 124 ľudí. vrátane 27 detí; Zabili 3 ľudí, z toho 2 deti.

Klamlivé média pomohli vraždiť milióny!

24.06.2024

Ako narastá prílivová vlna hnevu proti propagandistom, ktorí zbohatli chrlením smrtiacej vládnej propagandy Covid, teraz začínajú hádzať SVOJICH šéfov pod autobus! Medzi nich patrí aj profesor, pán Mark Crispin Miller! Pán, Mark Crispin Miller, je profesorom mediálnych štúdií na Universite v New Yorku. Propagoval konšpiračné teórie o prezidentských voľbách v [...]

EÚ vydáva nové sebaničivé sankcie!

23.06.2024

S EÚ ako priateľom, kto potrebuje nepriateľov? Vlády EÚ sa vo štvrtok dohodli na 14. balíku sankcií proti Rusku. Balík zakazuje reexport ruského skvapalneného zemného plynu (LNG) do vôd EÚ. To po zverejnení údajov, že prvýkrát od vojny na Ukrajine bol dovoz ruského plynu do EÚ vyšší ako LNG z USA!

Matúš Šutaj Eštok, Andrej Danko, Boris Susko

Bude sa voliť inak? Hlas chce meniť „Mečiarov zákon“, SNS je proti. Experti: Odbornú debatu vytláča upevnenie moci

26.06.2024 06:00

„Každá zmena volebného systému, ktorú presadzujú politici, sleduje vždy rovnaký cieľ – posilniť svoje politické preferencie,“ uviedol bývalý sudca Orosz. Experti sa však zhodujú na otvorení debát.

Biden, Trump

Nevídaný televízny súboj: Biden viac riskuje, ale Trump je poslabší diskutér

26.06.2024 06:00

Zajtra sa v televíznej diskusii stretnú demokratický prezident Joe Biden (81) a jeho republikánsky súper v boji o post šéfa Bieleho domu Donald Trump (78).

Julian Assange

Assange priznal vinu pred americkým súdom, je voľný. Odletel domov do Austrálie

26.06.2024 05:50

Zakladateľ WikiLeaks Julian Assange (52) priznal vinu pred americkým súdom na súostroví Severné Mariany, odmietol ísť na americkú pevninu.

vodná nádrž, Nová Bystrica, mReportér

Zábery na vodnú nádrž a okolie zo severu Slovenska sú pastvou pre oči. Takúto prírodu stojí za to vidieť

26.06.2024 05:00

Krásne zábery zachytila mReportérka Ľubka Šeroňová.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,342
Celková čítanosť: 3463404x
Priemerná čítanosť článkov: 2581x

Autor blogu

Kategórie