Založ si blog

Využitie fiktívnej antisemitskej krízy!

Využívajú fiktívnu antisemitskú krízu na podporu svojej skutočnej genocídy Gazi! A je to jedna, no ale z najviac frustrujúcich vecí, ktoré sa práve teraz vo svete dejú! Ľudia so svedomím robia všetko, čo je v ich silách, aby to mohli zastaviť!

Aby zastavili izraelské zverstvá podporované Spojenými štátmi v Gaze, ale priaznivci Izraela na to reagujú poukazovaním na epidémiu „antisemitizmu“, ktorý neexistuje mimo ich vlastných predstáv — ale od všetkých sa očakáva, že budeme predstierať, že je skutočný a hodný rešpektu.

Ukrajina útočí na Krym raketami z USA!

25.06.2024

Už početné tlačové agentúry informovali o ukrajinskom vojenskom útoku na ruský Krym, v ktorom 23. júna okolo poludnia (GMT+3) použil rakety dlhého doletu ATACMS dodané USA. Podľa ruského ministerstva zdravotníctva bolo zranených 124 ľudí. vrátane 27 detí; Zabili 3 ľudí, z toho 2 deti.

Klamlivé média pomohli vraždiť milióny!

24.06.2024

Ako narastá prílivová vlna hnevu proti propagandistom, ktorí zbohatli chrlením smrtiacej vládnej propagandy Covid, teraz začínajú hádzať SVOJICH šéfov pod autobus! Medzi nich patrí aj profesor, pán Mark Crispin Miller! Pán, Mark Crispin Miller, je profesorom mediálnych štúdií na Universite v New Yorku. Propagoval konšpiračné teórie o prezidentských voľbách v [...]

EÚ vydáva nové sebaničivé sankcie!

23.06.2024

S EÚ ako priateľom, kto potrebuje nepriateľov? Vlády EÚ sa vo štvrtok dohodli na 14. balíku sankcií proti Rusku. Balík zakazuje reexport ruského skvapalneného zemného plynu (LNG) do vôd EÚ. To po zverejnení údajov, že prvýkrát od vojny na Ukrajine bol dovoz ruského plynu do EÚ vyšší ako LNG z USA!

zbrane, zbraň

Prvýkrát v dejinách. Hlavný lekár USA klasifikoval násilie so zbraňami ako zdravotnú krízu

25.06.2024 23:40

Spojené štáty predstavujú výnimočný prípad z dôvodu vysokého počtu zranení a úmrtí spôsobených strelnými zbraňami — najmä pokiaľ ide o deti.

alkohol

Na konzumáciu alkoholu zomrú ročne takmer tri milióny ľudí

25.06.2024 23:26

Do tejto štatistiky je započítané aj šoférovanie pod vplyvom alkoholu, násilie súvisiace s alkoholom a rôzne choroby.

Sunak

Štyria muži vnikli do záhrady britského premiéra. Zadržala ich polícia

25.06.2024 22:54

Organizácia s názvom Youth Demand zverejnila video, na ktorom je vidieť, ako jej člen vykonal veľkú potrebu do jazierka na Sunakovom pozemku.

Matúš Šutaj Eštok

Ministerstvo vnútra dostalo pokutu 90-tisíc eur za odstavenie čurillovcov mimo službu

25.06.2024 20:18

Rezort vnútra sa odvolá voči tomuto rozhodnutiu Úradu na ochranu oznamovateľov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,342
Celková čítanosť: 3463169x
Priemerná čítanosť článkov: 2581x

Autor blogu

Kategórie