Založ si blog

Protest proti gruzínskemu parlamentu 

Pokus zopakovať v Gruzínsku to, čo sa stalo Ukrajine v roku 2014, je v plnom prúde. Demonštranti dnes zaútočili na políciu v snahe zaútočiť na parlament a zákonodarcu! 

V zákonodarnom zbore, násilne udrel do tváre opozičný poslanec. Lenže vodcu parlamentnej väčšiny Mamuku Mdinaradzeho napadol šéf strany „Občania“ Aleko Elisashvili.

Vedci zmätení pre kolabujúcu pôrodnosť

17.05.2024

Médiá hlavného prúdu dnes bijú na poplach v súvislosti s klesajúcou mierou pôrodnosti na celom svete a uvádzajú, že tá prebiehajúca kríza je mätúca, aj predstavuje dôvod na obavy! Nový článok publikovaný v novinách The Wall Street Journal tiež zdôraznil, že prudký pokles miery pôrodnosti od roku 2020 spôsobil, že vedci sa pri hľadaní príčiny škriabu po hlave. [...]

Opakuje sa dnes história zo Sarajeva?

16.05.2024

„Sme na pokraji občianskej vojny,“ vážne varoval minister vnútra Matúš Šutaj Eštok v stredu 15. mája neskoro po tom, ako dnes v dôsledku pokusu o atentát na premiéra Roberta Fica, ktorý bojuje o život. „Ten strelec vystrelil päťkrát…prvé informácie, ktoré máme, sú, že išlo o politicky motivovaný čin,“

Rozvaha alebo hra na slepú babu?

16.05.2024

Ruský prezident Vladimir Putin strávi 16. až 17. mája návštevou v Pekingu s čínskym prezidentom Si Ťin-pchingom. Kremeľ dnes oznámil, že obaja „budú mať rozsiahlu diskusiu o celom rozsahu otázok týkajúcich sa zastrešujúceho partnerstva a strategickej spolupráce medzi Ruskom a Čínou“!

Robert Kaliňák, odkaz

Kaliňák: Vykreslili ste Fica ako zlo, takto to dopadlo. Očakávame jedno úprimné prepáčte

17.05.2024 19:11

Spoločenský zmier sa nedá postaviť na falošnej politickej korektnosti, uviedol Robert Kaliňák. Žiada od tých, ktorí vykreslili Fica ako zlo, jedno úprimné prepáčte.

kosovo nato

Baerbocková: Kosovo patrí do Rady Európy. Srbsko v takom prípade hrozí odchodom

17.05.2024 18:25

Nemecká ministerka zahraničných vecí Annalena Baerbocková v piatok vyzvala lídrov Kosova, aby čo najskoršie splnili podmienky na prijatie do Rady Európy.

Izrael, Haag

Izrael v Haagu: Vojna v Gaze je tragická, nejde však o genocídu

17.05.2024 16:44

Izrael tak reagoval na tvrdenia Juhoafrickej republiky, ktorá ešte v decembri podala MSD sťažnosť voči Izraelu za údajnú genocídu.

Zuzana Dolinková

Ministerstvo zdravotníctva odmieta tvrdenia o diskriminácii všeobecných lekárov pre dospelých

17.05.2024 16:06

Asociácia súkromných lekárov tento týždeň vyzvala na riešenie situácie týkajúcej sa všeobecných lekárov pre dospelých.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,314
Celková čítanosť: 3380619x
Priemerná čítanosť článkov: 2573x

Autor blogu

Kategórie