Založ si blog

Na základe čoho bude súdiť Ježiš? – 8

 

Ako jeden z posledných krokov Skladačky Konca bude súd vynesený Ježišom Kristom nad členmi veľkého zástupu aby oddelil ovce od capov! Ovce získajú večný život na rajskej Zemi, zatiaľ čo ľudia s osobnosťou ako capi pôjdu do večného zatratenia, inými slovami do neexistencie, spolu s všetkými ľuďmi na Zemi, ktorí podporujú tento súčasný krutý systém dočasného vládcu tohto sveta! A na akom základe bude Ježiš súdiť? Len jeden základ! Postoj členov veľkého zástupu k jeho pomazaným bratom, ktorí sú ešte na Zemi až do svojho nástupu do nebeského úradu nesmrteľných kňazov a kráľov spolu s ich Pánom, Ježišom Kristom. To znamená, že otázka súdu a rozhodnutia pre večný život už bola oznámená pred asi 2 000 rokmi samým súdcom, ktorý po svojej obetnej smrti a jeho vzkriesení k nesmrteľnému životu svojim nebeským Otcom vyhlásil: ‘Dostal som všetku moc v nebi a na zemi. Preto choďte a robte učeníkov z ľudí všetkých národov, krstite ich v mene Otca a Syna a svätého ducha a učte ich zachovávať všetko, čo som vám prikázal. A hľa, ja som s vami po všetky dni až do záveru systému vecí’.

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Chcú dávať smer svetu hore nohami!

27.04.2024

Americký Kongres odhlasoval peniaze, ktoré nemajú, aby natlačil vojenské zbrane do najnestabilnejších častí zemegule. Lenže na obranu „demokracie“ demokratickí, ale i republikánski zákonodarcovia tvrdo hovoria o rozdrvení pokojných demonštrantov, ktorí sú proti genocíde v Gaze, Ukrajine, Iránu!

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Slovákov k urnám ženú ďalšie voľby. Po 20 rokoch v EÚ sa očakáva rekordná účasť

01.05.2024 06:00

Pred 10 rokmi prišlo voliť europoslancov len 13 percent ľudí. Teraz sa chystá podľa prieskumov až cez 40 percent.

Systém Patriot, PVO

USA majú viac ako 1 100 Patriotov. Poskytnúť ich Ukrajine však vyzývajú spojencov

30.04.2024 22:49

Poľsko aj Grécko už americkej výzve povedali nie.

požiar

V Čani horeli obydlia, oheň sa rozšíril do zberného dvora. Dym bolo vidno aj z Košíc

30.04.2024 21:43

Požiar sa šíril rýchlo horľavými konštrukciami obydlí, v zbernom dvore následne horeli plasty.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,301
Celková čítanosť: 3348865x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie