Založ si blog

Ťažké údery Ruskej Federácia na Ukrajinu!

Ruská armáda spustila vlny raketových útokov proti Ukrajine vrátane hlavného mesta v sobotu večer 23. marca, zatiaľ čo Ozbrojené sily Ukrajiny (AFU) vyslali raketové útoky proti susednému ruskému regiónu Belgorod a mestu Sevastopoľ!

Tak sa stalo aj proti ropnej rafinérii v regióne Samar. V oboch krajinách došlo k úmrtiam. Ruská armáda uviedla, že vytlačila ukrajinské sily z mesta Ivanivske, západne od Bachmutu v Doneckej oblasti, čo je podľa France24 séria nedávnych ruských pozemných postupov.

Nemci protestujú za svoju demokraciu!

09.05.2024

Nemci vyšli do ulíc, aby chránili svoju demokraciu, zatiaľ čo Američania sa pripravujú na ďalšie voľby. A podľa bývalého šéfa generálneho štábu Donald Trump bežne chválil Adolfa Hitlera, o ktorom tiež povedal, že „urobil niekoľko dobrých vecí“, i talianskeho fašistického diktátora, B. Mussoliniho označil za „skvelého chlapa“. Keď vidia, ako to v [...]

Prečo Putin sleduje voľby v Bulharsku!

07.05.2024

Prečo? Bulharskí voliči pôjdu v nedeľu k volebným urnám už po piatykrát za 2 roky, no dúfajúc v zatiaľ neuchopiteľný výsledok prebiehajúceho súboja medzi Bojkom Borissovom, zo stredopravej strany GERB a Kirilom Petkovom, ale ktorý vedie stranu Pokračujeme v zmene, a aj protikorupčná koalícia Demokratického Bulharska (PP-DB). Obaja sú bývalí premiéri. Bulharsko, ale [...]

Zelensky na zozname zločincov vlády RF!

06.05.2024

Koncom týždňa došlo k ďalšiemu kľúčovému vývoju, ktorý naznačuje, že Rusko eskaluje v reakcii na stále viac zbraní a miliárdy dolárov, ktoré prúdia do Kyjeva zo Západu: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bol práve pridaný na zoznam najhľadanejších zločincov ruskej vlády.

Rafah / Palestína / Bombardovanie / Sutiny /

Izrael môže prísť o americké zbrane. Biden: Bomby od USA zabíjali civilistov

09.05.2024 06:10

Izrael podľa amerického prezidenta Joea Bidena použil bomby dodávané USA na útoky, pri ktorých v Pásme Gazy zomierali palestínski civilisti.

psychológ Viktor Križo

Psychológ o bombovej hrozbe: je to nebezpečnejšie, ako jednorazové incidenty. Nikde sa zrazu necítite bezpečne

09.05.2024 06:00

Psychológ Viktor Križo z Centra poradenstva a prevencie vysvetlil, že destabilizovať krajinu je možné práve tak, že sa hrozba namieri na to najzraniteľnejšie čo krajina má.

Jarmak s manzelkou

Kedysi by ani mravcovi neublížil. Teraz slávny ukrajinský spevák hovorí, že ruským vojakom odsekáva hlavy, ruky i nohy

09.05.2024 06:00

Oleksandr Jarmak je medzi Ukrajincami obľúbený raper. Hudbu však vymenil za front. Hovorí, že pri likvidácii nepriateľa sa cíti ako pri počítačovej hre.

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Každá škola dostala svojho policajta. Vinníkovi za teroristické bombové vyhrážky hrozí aj doživotie

09.05.2024 05:00

Štátna tajomníčka rezortu vnútra Lucia Kurilovská ubezpečila, že vyučovanie môže od štvrtka pokračovať a oznámila, že každá základná a stredná škola dostala prideleného policajta.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,307
Celková čítanosť: 3364695x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie