Založ si blog

RF varuje západ – vráťte nám $300 miliárd!

Zakharova varuje veľmi tvrdou reakciou, ak Západ ukradne Rusku zmrazené aktíva, v hodnote, 300 milliárd dolárov! Hovorkyňa ministerstva zahraničných vecí vo vyjadrení k televíznemu vysielaniu Soloviev Live dnes varovala Západ, aby nedokončil plány na krádež zmrazených ruských aktív v hodnote 300 miliárd dolárov, ktoré držia!

Zachraňte Západ z jeho jadrovej vojny!

10.05.2024

6. máj bol začiatkom dvojdňovej štátnej návštevy čínskeho prezidenta Si Ťin-pchinga vo Francúzsku, a kde prezidentovi Emmanuelovi Macronovi, ponúkol jasnú víziu hospodárskej, a aj politickej spolupráce medzi národmi Západu a národmi globálneho Juhu, obrovským potenciálom pre rozvoj, a to znamená výhru pre všetky národy!

Nemci protestujú za svoju demokraciu!

09.05.2024

Nemci vyšli do ulíc, aby chránili svoju demokraciu, zatiaľ čo Američania sa pripravujú na ďalšie voľby. A podľa bývalého šéfa generálneho štábu Donald Trump bežne chválil Adolfa Hitlera, o ktorom tiež povedal, že „urobil niekoľko dobrých vecí“, i talianskeho fašistického diktátora, B. Mussoliniho označil za „skvelého chlapa“. Keď vidia, ako to v [...]

Prečo Putin sleduje voľby v Bulharsku!

07.05.2024

Prečo? Bulharskí voliči pôjdu v nedeľu k volebným urnám už po piatykrát za 2 roky, no dúfajúc v zatiaľ neuchopiteľný výsledok prebiehajúceho súboja medzi Bojkom Borissovom, zo stredopravej strany GERB a Kirilom Petkovom, ale ktorý vedie stranu Pokračujeme v zmene, a aj protikorupčná koalícia Demokratického Bulharska (PP-DB). Obaja sú bývalí premiéri. Bulharsko, ale [...]

Rusko Mišustin

Putin potvrdil zloženie novej vlády, ktorá bude mať desať vicepremiérov

11.05.2024 17:26

Na jej čele zostane Michail Mišustin.

Poland Auschwitz Anniversary

Odhalili bustu roľníkovi z Kysúc, ktorý prispel k tomu, aby sa svet dozvedel o nacistickom vraždení Židov v Auschwitzi

11.05.2024 17:00

Ondrej Čanecký sa zachoval statočne. Pomohol dvom väzňom na úteku, ktorí chceli podať svedectvo o hrôzach v hitlerovskom tábore smrti.

Afganistan Baglán záplavy

Záplavy na severe Afganistanu si vyžiadali stovky obetí

11.05.2024 16:25

Afganistan patrí ku krajinám najhoršie postihnutým dôsledkami klimatických zmien a je zároveň najmenej schopný na takéto udalosti reagovať.

Výbor obrana bezpečnosť, migaľ, gašpar, grendel

Pri bombových hrozbách mohlo ísť podľa Gašpara aj Grendela o testovanie

11.05.2024 15:18

Politici sa vyjadrili aj k odvolávaniu ministeriek zdravotníctva a kultúry.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,308
Celková čítanosť: 3370351x
Priemerná čítanosť článkov: 2577x

Autor blogu

Kategórie