Založ si blog

Ako sú americkí republikáni rozdelení!

Niki Haleyová kritizuje Trumpa za poznámky NATO; Republikánov rozdelila republikánska prezidentská kandidátka Nikki Haleyová, keď nedávno verejne kritizovala komentáre, Donalda Trumpa, týkajúce sa NATO a rozdelila vodcov Republikánskej strany pre vyjadrenia, ktoré predniesol na predvolebnom zhromaždení v Južnej Karolíne. 

Trump sa posmieval spojencom v NATO za ich vnímané zlyhanie pri plnení finančných záväzkov a tak zaujal prístup laissez-faire k ruským krokom proti členským štátom, ktoré nedodržiavajú pravidlá. N. Haleyová obvinila Trumpa z priateľstva s násilníkom, ktorý zabíja svojich oponentov, čo je jasný odkaz na ruského prezidenta Vlada Putina, a vyzvala republikánsku stranu, aby Trumpa za jeho výroky odsúdila.

Využitie fiktívnej antisemitskej krízy!

12.05.2024

Využívajú fiktívnu antisemitskú krízu na podporu svojej skutočnej genocídy Gazi! A je to jedna, no ale z najviac frustrujúcich vecí, ktoré sa práve teraz vo svete dejú! Ľudia so svedomím robia všetko, čo je v ich silách, aby to mohli zastaviť! Aby zastavili izraelské zverstvá podporované Spojenými štátmi v Gaze, ale priaznivci Izraela na to reagujú poukazovaním na [...]

Zachraňte Západ z jeho jadrovej vojny!

10.05.2024

6. máj bol začiatkom dvojdňovej štátnej návštevy čínskeho prezidenta Si Ťin-pchinga vo Francúzsku, a kde prezidentovi Emmanuelovi Macronovi, ponúkol jasnú víziu hospodárskej, a aj politickej spolupráce medzi národmi Západu a národmi globálneho Juhu, obrovským potenciálom pre rozvoj, a to znamená výhru pre všetky národy!

Nemci protestujú za svoju demokraciu!

09.05.2024

Nemci vyšli do ulíc, aby chránili svoju demokraciu, zatiaľ čo Američania sa pripravujú na ďalšie voľby. A podľa bývalého šéfa generálneho štábu Donald Trump bežne chválil Adolfa Hitlera, o ktorom tiež povedal, že „urobil niekoľko dobrých vecí“, i talianskeho fašistického diktátora, B. Mussoliniho označil za „skvelého chlapa“. Keď vidia, ako to v [...]

oblička, prasa

Zomrel prvý príjemca geneticky upravenej prasacej obličky

12.05.2024 07:25

Takmer dva mesiace po transplantácii zomrel v Spojených štátoch prvý príjemca geneticky upravenej prasacej obličky.

vojna na Ukrajine, Vovčansk

ONLINE: Petr Pavel: Rusko chce obnoviť imperiálnu veľkosť ZSSR, ohrozuje naše hodnoty. Bude nám škodiť

12.05.2024 06:55, aktualizované: 07:00

Musíme sa pripraviť na to, že Rusko nebude mierovým partnerom, uviedol český prezident Petr Pavel.

gaza

USA ponúkajú Izraelu 'cennú podporu', ak obmedzí vojenské operácie v Rafahu

12.05.2024 06:18

Izrael by sa podľa USA mal uchýliť skôr k obmedzeným operáciám, cieliť na lídrov Hamasu a ich likvidáciou dospieť k víťazstvu.

Andrea Kosecová, kováčka

Fascinuje ju oheň, špina a pot. Čierna od sadzí som najšťastnejšia na svete, hovorí mladá kováčka

12.05.2024 06:00

Nebojí sa práce, ktorá je vhodná skôr pre tvrdých chlapov. Umelecká kováčka Andrea Kosecová (30) je najšťastnejšia, keď ufúľaná môže tvoriť v rodinnej dielni. Dúfa, že jej diela budú tešiť ľudí aj o stovky rokov potom, ako tu už nebude.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,309
Celková čítanosť: 3371146x
Priemerná čítanosť článkov: 2575x

Autor blogu

Kategórie