Založ si blog

RF poukazala na najväčšiu hrozbu sveta!

Ruská vládna agentúra Roscongress, práve vydala správu pre nový rok pod menom “Kľúčové udalosti – 2024. Geoekonómia. Predpovede. Hlavné riziká“, ktorá hovorí, že 34 biliónov USD vládneho dlhu USA, ktorý je ešte prehĺbený rastúcim rozpočtovým deficitom, predstavuje najväčšiu hrozbu pre globálnu ekonomiku v tomto roku. Hoci to nie je v skutočnosti prekvapenie, uvedenie témy do centra pozornosti, je jasným ukazovateľom toho, ako Moskva myslí.

Žeby moderný Osvienčim v dnešnej Gaze?

13.05.2024

Situácia v Gaze je teraz vo fáze vyhladzovania. Izraelské obranné sily (IDF) dnes vydali „naliehavé varovanie“, v ktorom vyzvali obyvateľov v centrálnych častiach Rafahu, aby sa evakuovali, pretože ich oblasť bude „nebezpečnou bojovou zónou“! A aby okamžite prešli do „humanitárnej zóny“ na pobreží v oblasti Al Mawasi. Podobne i Palestínčanom v severnom tábore Gazy [...]

Využitie fiktívnej antisemitskej krízy!

12.05.2024

Využívajú fiktívnu antisemitskú krízu na podporu svojej skutočnej genocídy Gazi! A je to jedna, no ale z najviac frustrujúcich vecí, ktoré sa práve teraz vo svete dejú! Ľudia so svedomím robia všetko, čo je v ich silách, aby to mohli zastaviť! Aby zastavili izraelské zverstvá podporované Spojenými štátmi v Gaze, ale priaznivci Izraela na to reagujú poukazovaním na [...]

Zachraňte Západ z jeho jadrovej vojny!

10.05.2024

6. máj bol začiatkom dvojdňovej štátnej návštevy čínskeho prezidenta Si Ťin-pchinga vo Francúzsku, a kde prezidentovi Emmanuelovi Macronovi, ponúkol jasnú víziu hospodárskej, a aj politickej spolupráce medzi národmi Západu a národmi globálneho Juhu, obrovským potenciálom pre rozvoj, a to znamená výhru pre všetky národy!

Soňa Hanzlovičová

Hanzlovičová: Problém s odbornosťou vyučovania máme, odkedy ruštinu začala nahrádzať angličtina

15.05.2024 05:00

Slabá kvalita vyučovania sa do veľkej miery odzrkadľuje aj na samotných žiakoch. Ako sa vyrovnať s národnou vedomostnou tragédiou?

Prvý teplý deň, Vancouver, pláž, mReportér

Aj v studenej Kanade vie byť teplo. Pozrite si, ako si ľudia užili prvý májový deň pri mori

15.05.2024 05:00

Zábery priamo z Vancouveru nám poslal mReportér Viliam Mecar.

Antony Blinken, vojna na Ukrajine

Blinken vyjadril podporu Ukrajine s gitarou v ruke, zahral si v kyjevskom bare

15.05.2024 02:10

Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken odkázal Ukrajincom, že za slobodu ich krajiny bojujú nielen USA, ale aj veľká časť sveta.

Migranti, utečenci

Maďarsko nemieni akceptovať kvóty na prijímanie migrantov

14.05.2024 22:39

Maďarsko neakceptuje nanucovanie kvót na prijímanie migrantov a spolu s ďalšími krajinami nevykoná opatrenia migračného paktu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,310
Celková čítanosť: 3374350x
Priemerná čítanosť článkov: 2576x

Autor blogu

Kategórie