Založ si blog

V nedeľu svet podporuje ľudskosť v Gaze!

Nedeľné kritické fórum Humanity For Peace chce “Už žiadne vojnové zločiny! Ekonomický rozvoj, nie vyľudňovanie!!” dôjde, keď sa štvordňové prímerie v Gaze začne chýliť ku koncu. Piatkové kroky predsedov vlád Španielska, ale aj Belgicka pri priamej konfrontácii s Netanjahuom vyzývajúc nielen ukončenie zabíjania v palestínskom štáte, ale aj okamžité rokovania o zastavení násilia!

Využitie fiktívnej antisemitskej krízy!

12.05.2024

Využívajú fiktívnu antisemitskú krízu na podporu svojej skutočnej genocídy Gazi! A je to jedna, no ale z najviac frustrujúcich vecí, ktoré sa práve teraz vo svete dejú! Ľudia so svedomím robia všetko, čo je v ich silách, aby to mohli zastaviť! Aby zastavili izraelské zverstvá podporované Spojenými štátmi v Gaze, ale priaznivci Izraela na to reagujú poukazovaním na [...]

Zachraňte Západ z jeho jadrovej vojny!

10.05.2024

6. máj bol začiatkom dvojdňovej štátnej návštevy čínskeho prezidenta Si Ťin-pchinga vo Francúzsku, a kde prezidentovi Emmanuelovi Macronovi, ponúkol jasnú víziu hospodárskej, a aj politickej spolupráce medzi národmi Západu a národmi globálneho Juhu, obrovským potenciálom pre rozvoj, a to znamená výhru pre všetky národy!

Nemci protestujú za svoju demokraciu!

09.05.2024

Nemci vyšli do ulíc, aby chránili svoju demokraciu, zatiaľ čo Američania sa pripravujú na ďalšie voľby. A podľa bývalého šéfa generálneho štábu Donald Trump bežne chválil Adolfa Hitlera, o ktorom tiež povedal, že „urobil niekoľko dobrých vecí“, i talianskeho fašistického diktátora, B. Mussoliniho označil za „skvelého chlapa“. Keď vidia, ako to v [...]

parlament, NRSR

Hlas trvá na Rašim ako predsedovi parlamentu, KDH sa obáva neobsadenia postu

12.05.2024 14:40

Politici sa v diskusnej relácii vyjadrili aj k zmenám v RTVS.

Annalena Baerbocková

Príliš drahí kaderníci. Za účesy nemeckých politikov platí štát tisíce eur

12.05.2024 14:00

Ministerka zahraničných vecí Annalena Baerbocková dáva na kaderníčky a vizážistov vyše 11-tisíc, kancelár Olaf Scholz "iba" 3 000 eur mesačne - z peňazí daňových poplatníkov.

Peter Pellegrini,

Prieskum: Najdôveryhodnejším politickým lídrom je naďalej Pellegrini, Matovič opäť na chvoste

12.05.2024 13:51, aktualizované: 14:39

Predsedov politických strán predbehlo v rebríčku známe meno.

ta3

Smer, Hlas, PS aj SaS dúfajú v čo najlepší výsledok v eurovoľbách

12.05.2024 13:38

Ondruš, E. Kaliňák a Bittó Cigániková sa v diskusii zhodli na odmietnutí migračného paktu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,309
Celková čítanosť: 3371590x
Priemerná čítanosť článkov: 2576x

Autor blogu

Kategórie