Založ si blog

Vojna skončila a Rusko ju už vyhralo!

Významný novinár a držiteľ Pulitzerovej ceny Seymour Hersh vyhlásil, že vojna na Ukrajine sa skončila a Rusko zvíťazilo! Hersh s odvolaním sa na nemenovaný spravodajský zdroj vo svojej štvrtkovej správe z minulého týňdňa na Substacku uviedol, že už neexistuje žiadna ukrajinská ofenzíva, ale Biely dom a americké médiá musia pokračovať v šírení klamstiev!

Vedci zmätení pre kolabujúcu pôrodnosť

17.05.2024

Médiá hlavného prúdu dnes bijú na poplach v súvislosti s klesajúcou mierou pôrodnosti na celom svete a uvádzajú, že tá prebiehajúca kríza je mätúca, aj predstavuje dôvod na obavy! Nový článok publikovaný v novinách The Wall Street Journal tiež zdôraznil, že prudký pokles miery pôrodnosti od roku 2020 spôsobil, že vedci sa pri hľadaní príčiny škriabu po hlave. [...]

Opakuje sa dnes história zo Sarajeva?

16.05.2024

„Sme na pokraji občianskej vojny,“ vážne varoval minister vnútra Matúš Šutaj Eštok v stredu 15. mája neskoro po tom, ako dnes v dôsledku pokusu o atentát na premiéra Roberta Fica, ktorý bojuje o život. „Ten strelec vystrelil päťkrát…prvé informácie, ktoré máme, sú, že išlo o politicky motivovaný čin,“

Rozvaha alebo hra na slepú babu?

16.05.2024

Ruský prezident Vladimir Putin strávi 16. až 17. mája návštevou v Pekingu s čínskym prezidentom Si Ťin-pchingom. Kremeľ dnes oznámil, že obaja „budú mať rozsiahlu diskusiu o celom rozsahu otázok týkajúcich sa zastrešujúceho partnerstva a strategickej spolupráce medzi Ruskom a Čínou“!

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,314
Celková čítanosť: 3379492x
Priemerná čítanosť článkov: 2572x

Autor blogu

Kategórie