Založ si blog

ASEAN nepovolia zastupiteľské vojny!

V utorok 5. septembra 2023 otvoril indonézsky prezident Joko Widodo tri dni viacerých summitov v Jakarte, na ktorých sa všetky zúčastňujúce štáty ASEAN – Združenie národov juhovýchodnej Ázie – ostro odkázali tým, ktorí sa snažia rozdeliť svet na nepriateľské, geopolitické tábory: 

“Nerobte z našej lode ASEAN arénu deštruktívnej rivality, ale urobte z tej lode ASEAN priestor na podporu spolupráce. Ide o vytvorenie prosperity, stability a mieru nielen pre región, ale aj pre svet, kde sa situácia zhoršuje, už smerjúc k boju o vplyv zo strany veľkých mocností“!

Opakuje sa dnes história zo Sarajeva?

16.05.2024

„Sme na pokraji občianskej vojny,“ vážne varoval minister vnútra Matúš Šutaj Eštok v stredu 15. mája neskoro po tom, ako dnes v dôsledku pokusu o atentát na premiéra Roberta Fica, ktorý bojuje o život. „Ten strelec vystrelil päťkrát…prvé informácie, ktoré máme, sú, že išlo o politicky motivovaný čin,“

Rozvaha alebo hra na slepú babu?

16.05.2024

Ruský prezident Vladimir Putin strávi 16. až 17. mája návštevou v Pekingu s čínskym prezidentom Si Ťin-pchingom. Kremeľ dnes oznámil, že obaja „budú mať rozsiahlu diskusiu o celom rozsahu otázok týkajúcich sa zastrešujúceho partnerstva a strategickej spolupráce medzi Ruskom a Čínou“!

Amerika podporuje revolúciu v Gruzínsku!

15.05.2024

Denník The Washington Post priniesol titulok: “Desaťtisíce ľudí v Gruzínsku protestujú proti zákonu o zahraničných agentoch ruského štýlu, poradca pre národnú bezpečnosť USA, Jake Sullivan pochválil tých, ktorí sa postavili proti návrhu zákona, ktorý už navrhla strana Gruzínsky Sen.” Lenže demonštranti požadovali, aby nebol prijatý zdanlivo pokrývajúci farebnú [...]

noviny, denníky, Pravda

Vyhlásenie šéfredaktorov a šéfredaktoriek k atentátu na Roberta Fica

16.05.2024 13:15

Odsudzujeme útok na premiéra Roberta Fica. Útok na Roberta Fica je útokom na nás všetkých. Je to cesta nenávisti, ktorá nemôže ovládať Slovensko.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Dôchodkyňa naletela podvodníkom a prišla o 15-tisíc. Policajti vyzývajú na obozretnosť

16.05.2024 12:51

Uverila falošnej advokátke a "legende" o dopravnej nehode dcéry, ktorá mala zraziť chlapca.

PREMIÉR: Návšteva Maďarska

V Moskve zneužívajú atentát na Fica na propagandu. Dokonca radia slovenským vyšetrovateľom pozrieť sa na Zelenského

16.05.2024 12:30

Nenávisť niektorých západných štátov a pomsta ukrajinských tajných služieb - tieto konšpiračné teórie sa šíria v Rusku o pozadí atentátu.

novinari, Rooseveltova nemocnica

Množstvo novinárov a modliaci sa muž. Pred Rooseveltovou nemocnicou je stále rušno

16.05.2024 12:06

Atentát na slovenského premiéra Roberta Fica vyvolal rozruch nielen v našich končinách, ale na celom svete. Pred banskobystrickou nemocnicou sa zišli štáby z celého sveta.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,313
Celková čítanosť: 3378476x
Priemerná čítanosť článkov: 2573x

Autor blogu

Kategórie