Založ si blog

4 z 5 nespokojných s federálnou vládou DE!

V Nemecku sa schyľuje k veľkému politickému odporu proti tradičným mainstreamovým stranám po tom, čo nedávne prieskumy verejnej mienky ukázali, že štyria z piatich Nemcov sú nespokojní s vládou. Väčšina opýtaných sa domnieva, že záujmy obyčajných ľudí sú ignorované v prospech utečencov a bohatých!

Žeby moderný Osvienčim v dnešnej Gaze?

13.05.2024

Situácia v Gaze je teraz vo fáze vyhladzovania. Izraelské obranné sily (IDF) dnes vydali „naliehavé varovanie“, v ktorom vyzvali obyvateľov v centrálnych častiach Rafahu, aby sa evakuovali, pretože ich oblasť bude „nebezpečnou bojovou zónou“! A aby okamžite prešli do „humanitárnej zóny“ na pobreží v oblasti Al Mawasi. Podobne i Palestínčanom v severnom tábore Gazy [...]

Využitie fiktívnej antisemitskej krízy!

12.05.2024

Využívajú fiktívnu antisemitskú krízu na podporu svojej skutočnej genocídy Gazi! A je to jedna, no ale z najviac frustrujúcich vecí, ktoré sa práve teraz vo svete dejú! Ľudia so svedomím robia všetko, čo je v ich silách, aby to mohli zastaviť! Aby zastavili izraelské zverstvá podporované Spojenými štátmi v Gaze, ale priaznivci Izraela na to reagujú poukazovaním na [...]

Zachraňte Západ z jeho jadrovej vojny!

10.05.2024

6. máj bol začiatkom dvojdňovej štátnej návštevy čínskeho prezidenta Si Ťin-pchinga vo Francúzsku, a kde prezidentovi Emmanuelovi Macronovi, ponúkol jasnú víziu hospodárskej, a aj politickej spolupráce medzi národmi Západu a národmi globálneho Juhu, obrovským potenciálom pre rozvoj, a to znamená výhru pre všetky národy!

Zuckerberg

Zakladateľ Facebooku má 40 rokov. Ako darček si kúpil jachtu za 300 miliónov

14.05.2024 08:00

Mark Zuckerberg si k narodeninám zadovážil luxusnú loď, ktorú vyrobili na objednávku ruského oligarchu. Zaplatená cena je však preňho maličkosť, vráti sa mu už za tri mesiace.

Kuznecov

Začína sa čistka generálov? Po zosadení Šojguho zatkli šéfkádrováka ministerstva obrany

14.05.2024 07:25

Kukláči násilne vnikli do vily generála Kuznecova, vytiahli ho z postele a aj s manželkou odviedli na výsluch.

kolóna, Zvolen

Dlhé kolóny vo Zvolene sú pre šoférov skúškou nervov. Oprava mosta tam potrvá do októbra

14.05.2024 07:00

Práce ešte len odštartovali, no šoférom už teraz „tečú“ nervy. Pri pomyslení, že to potrvá celé mesiace, sa chytajú za hlavu.

Zuzana Dolinková, Martina Šimkovičová

Hlasovací trojboj: Ministerky odvolávanie ustoja, osud FPU je spečatený. Hlas ustúpil, SNS si musí dávať pozor

14.05.2024 06:00

Podľa politológ síce leží zodpovednosť v prípade FPU na pleciach SNS, no ak si pri riadení fondu nedá pozor, môžu tu vzniknúť podobné podozrenia z klientelizmu a netransparentnosti ako v minulosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,310
Celková čítanosť: 3373840x
Priemerná čítanosť článkov: 2575x

Autor blogu

Kategórie