Založ si blog

Západ zničil mierové rokovanie RF – UA!

Kandidát na prezidenta USA, Robert F. Kennedy, Jr. zverejnil v deň svojho verejného prejavu odkaz na článok Antiwar.com z februára 2023, v ktorom informoval, že mier medzi Ruskom a Ukrajinou bol s jeho pomocou takmer dosiahnutý v marci roku 2022, predtým, ako to západní lídri zablokovali!

Kennedy to komentoval takto: ‚V marci 2022 izraelský premiér N. Bennett odcestoval do Moskvy, aby bol sprostredkovateľom medzi RF V. Putinom a Zelenským. Od Putina vydoloval výrazné ústupky. Potom však povedal, že Amerika blokovala každú dohodu. Vojna bola celý čas plánom Bidena!

Žeby moderný Osvienčim v dnešnej Gaze?

13.05.2024

Situácia v Gaze je teraz vo fáze vyhladzovania. Izraelské obranné sily (IDF) dnes vydali „naliehavé varovanie“, v ktorom vyzvali obyvateľov v centrálnych častiach Rafahu, aby sa evakuovali, pretože ich oblasť bude „nebezpečnou bojovou zónou“! A aby okamžite prešli do „humanitárnej zóny“ na pobreží v oblasti Al Mawasi. Podobne i Palestínčanom v severnom tábore Gazy [...]

Využitie fiktívnej antisemitskej krízy!

12.05.2024

Využívajú fiktívnu antisemitskú krízu na podporu svojej skutočnej genocídy Gazi! A je to jedna, no ale z najviac frustrujúcich vecí, ktoré sa práve teraz vo svete dejú! Ľudia so svedomím robia všetko, čo je v ich silách, aby to mohli zastaviť! Aby zastavili izraelské zverstvá podporované Spojenými štátmi v Gaze, ale priaznivci Izraela na to reagujú poukazovaním na [...]

Zachraňte Západ z jeho jadrovej vojny!

10.05.2024

6. máj bol začiatkom dvojdňovej štátnej návštevy čínskeho prezidenta Si Ťin-pchinga vo Francúzsku, a kde prezidentovi Emmanuelovi Macronovi, ponúkol jasnú víziu hospodárskej, a aj politickej spolupráce medzi národmi Západu a národmi globálneho Juhu, obrovským potenciálom pre rozvoj, a to znamená výhru pre všetky národy!

Antony Blinken, vojna na Ukrajine

Blinken vyjadril podporu Ukrajine s gitarou v ruke, zahral si v kyjevskom bare

15.05.2024 02:10

Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken odkázal Ukrajincom, že za slobodu ich krajiny bojujú nielen USA, ale aj veľká časť sveta.

Migranti, utečenci

Maďarsko nemieni akceptovať kvóty na prijímanie migrantov

14.05.2024 22:39

Maďarsko neakceptuje nanucovanie kvót na prijímanie migrantov a spolu s ďalšími krajinami nevykoná opatrenia migračného paktu.

fico, žiga, danko, taraba

Zákon o FPU prešiel, aj keď nie je dohoda. Medzi Hlasom a SNS to iskrí: Danko chce koaličnú radu, Žiga napomenul Michelka

14.05.2024 19:15

Líder SNS Andrej Danko chce zvolať koaličnú radu o tom, ako bude koalícia fungovať po odchode Petra Pellegriniho. Je nespokojný, že nevie meno jeho nástupcu.

Polanski, Lewisová

Francúzsky súd oslobodil režiséra Polanského v kauze ohovárania

14.05.2024 17:54

Polanski sa podľa žalujúcej herečky dopustil ohovárania tým, že ju v roku 2019 v rozhovore pre médiá označil za klamárku, pretože ho v minulosti obvinila zo znásilnenia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,310
Celková čítanosť: 3374250x
Priemerná čítanosť článkov: 2576x

Autor blogu

Kategórie