Založ si blog

Videnia proroka Daniela zapečatené!

Výraz ‘čas konca’ sa nachádza šesť-krát v prorockej knihe Daniela. Vzťahuje sa na čas konca súčasného systému vecí, ktorý pre nespravodlivosť a veľké nedostatky skončí raz a navždy!

Prorokovi Danielovi bolo dané božou prozreteľnosťou vidieť a pochopiť situáciu konca, ktorá sa v jeho čase vzťahovala na vzdialenú budúcnost asi 2 500 rokov! Preto mu bolo povedané viackrát slovami:

‘A ty, ó, Daniel, utaj tie slová a zapečať knihu až do času konca. Mnohí sa budú potulovať a pravé poznanie sa rozhojní! A tí, čo majú pochopenie, budú žiariť ako jas priestoru’!

Ohľadne tohto textu teológ Thomas Scott, v prvej polovici 19. storočia pozoroval: ‘Anjel v závere vysvetlil Danielovi, že proroctvo bude zapečatené až do konca’!

V posledných rokoch mnohí biblickí vedci a teológovia, napriek pochopeniu určitých detailov, nedokázali vysvetliť celkový význam Danielových videní!

Tým, ktorým bolo božou prozreteľnosťou dané pochopiť detaily videnia proroka Daniela, veľká väčšina ľudstva dnes neuverí pre jednoduchý dôvod: NEVERA!

Zelensky na zozname zločincov vlády RF!

06.05.2024

Koncom týždňa došlo k ďalšiemu kľúčovému vývoju, ktorý naznačuje, že Rusko eskaluje v reakcii na stále viac zbraní a miliárdy dolárov, ktoré prúdia do Kyjeva zo Západu: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bol práve pridaný na zoznam najhľadanejších zločincov ruskej vlády.

Vonkajšie zasahovanie do volieb v Kanade!

04.05.2024

Zahraničné zasahovanie do volieb v Kanade podkopalo dôveru verejnosti v demokratických voľbách! Aj keď Zahraničné zasahovanie nezmenilo výsledok kanadských federálnych volieb v rokoch 2019, a aj 2021, ale podkopalo práva kanadských voličov, pretože „pokazilo proces“ a narušilo dôveru verejnosti. To je záver komisárky Marie-Josée Hogue v jej priebežnej správe na Global [...]

USA vstupuje do fázy zrýchleného kolapsu!

03.05.2024

Teraz vstupujeme do fázy zrýchleného kolapsu najväčšieho národa v histórii celého ľudstva, kedysi známeho ako aj Amerika alebo Spojené štáty americké! Američania už nemajú národ. Už nemáme funkčnú zastupiteľskú vládu, čestné voľby, slobodnú tlač ani spravodlivý justičný systém! Odtiaľ sa kolaps zrýchľuje rýchlejšie a práve teraz ich súčasne prenasledujú [...]

China Aircraft Carrier

Obor na mori sa vydal na skúšobnú plavbu. Spoznajte najväčšiu čínsku lietadlovú loď

06.05.2024 12:30

Má dĺžku, ktorá je porovnateľná s tromi futbalovými štadiónmi. Na palubu sa zmestí 2-tisíc členov posádky. Čína testuje svoju najväčšiu lietadlovú loď.

Národný bezpečnostný úrad / NBÚ /

Aj Slovensko čelilo rozsiahlym ruským kyberútokom. Úrady odsúdili aktivity proti Česku a Nemecku

06.05.2024 12:14

Slovensko podľa bezpečnostnej správy vlani čelilo šíreniu rôznych dezinformácií a manipulácií, ktoré zvyšovali polarizáciu v slovenskej spoločnosti.

Martin Hojsík

Vláda chystá znefunkčnenie enviropolície, otvára tým dvere zločincom, tvrdí PS

06.05.2024 12:10

Podľa informácií PS hrozí to, že väčšina zo súčasných 200 policajtov môže byť preradená naspäť na kraje a okresy.

Vladimir Putin

Slovensko sa na rozdiel od Česka či Pobaltia Putinovej inaugurácie zúčastní. Rezort diplomacie je „proti vytváraniu novej železnej opony“

06.05.2024 11:47, aktualizované: 12:02

Na oslavách Dňa víťazstva 9. mája na moskovskom Červenom námestí však Slovensko svoje zastúpenie mať nebude.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,305
Celková čítanosť: 3360386x
Priemerná čítanosť článkov: 2575x

Autor blogu

Kategórie