Založ si blog

Blinken o dronoch – Rusi si to zaslúžili!

Ale ak dôjde k teroristickému útoku v Rusku, bude to skutočne teroristický útok? Zjavne nie v mysliach Bidenovej administratívy! Minister zahraničných vecí Antony Blinken, s ktorým už včera robil rozhovor komentátor Washington Post, David Ignatius, pre „Svetový deň slobody tlače“, no nechcel komentovať podrobnosti incidentu v Kremli v skorých ranných hodinách 3. mája, no jasne vyjadril svoj názor, že Rusi si to zaslúžili:

‚Ale pokiaľ ide o Ukrajinu – ktorá je denne vystavená útokom – a nielen jej neuveriteľne odvážne vojenské sily, ale aj jej občania, jej muži, ženy, aj deti, každodenne sú napádaní touto ruskou agresiou, a tiež sú bombardovaní z ich domovov, bytov a ulíc, zabitých detí, roztrhaných rodín, lenže to necháme na Ukrajine, aby sa rozhodla, ako sa bude brániť, aj ako sa pokúsi získať späť územie, ktoré jej bolo zabrané!

Zelensky na zozname zločincov vlády RF!

06.05.2024

Koncom týždňa došlo k ďalšiemu kľúčovému vývoju, ktorý naznačuje, že Rusko eskaluje v reakcii na stále viac zbraní a miliárdy dolárov, ktoré prúdia do Kyjeva zo Západu: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bol práve pridaný na zoznam najhľadanejších zločincov ruskej vlády.

Vonkajšie zasahovanie do volieb v Kanade!

04.05.2024

Zahraničné zasahovanie do volieb v Kanade podkopalo dôveru verejnosti v demokratických voľbách! Aj keď Zahraničné zasahovanie nezmenilo výsledok kanadských federálnych volieb v rokoch 2019, a aj 2021, ale podkopalo práva kanadských voličov, pretože „pokazilo proces“ a narušilo dôveru verejnosti. To je záver komisárky Marie-Josée Hogue v jej priebežnej správe na Global [...]

USA vstupuje do fázy zrýchleného kolapsu!

03.05.2024

Teraz vstupujeme do fázy zrýchleného kolapsu najväčšieho národa v histórii celého ľudstva, kedysi známeho ako aj Amerika alebo Spojené štáty americké! Američania už nemajú národ. Už nemáme funkčnú zastupiteľskú vládu, čestné voľby, slobodnú tlač ani spravodlivý justičný systém! Odtiaľ sa kolaps zrýchľuje rýchlejšie a práve teraz ich súčasne prenasledujú [...]

polícia, vyhrážky, univerzita komenského

Na školách vo viacerých krajoch nahlásili bomby, policajti to preverujú

07.05.2024 08:06, aktualizované: 08:34

Oznámenia o údajnom uložení výbušnín preverujú vo viacerých školách v okresoch Malacky, Senec a Pezinok.

Základná škola Podsadek, Stará Ľubovňa, Rómovia

Ministerstvo školstva chce z plánu obnovy zaplatiť výchovnú šou. Odborník nápad kritizuje

07.05.2024 07:00

Rómska komunita je zámerom pobúrená, rezort však nápad obhajuje

izrael, gaza, rafah

Izraelské jednotky ovládli palestínsku stranu priechodu Rafah

07.05.2024 06:50, aktualizované: 08:39

Izraelská armáda počas nočnej operácie v oblasti Rafahu zabila asi 20 ozbrojencov a odhalila tri tunelové šachty.

Rusko, Deň víťazstva, Červené námestie, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi chcú navýšiť raketový arzenál, odradiť nepriateľov 'testovať sily Ruska'

07.05.2024 06:25, aktualizované: 08:50

Rusi zvyšujú výrobu zbraní. USA predpokladajú, že tento rok vyrobí Rusko viac munície ako všetkých 32 členov NATO dohromady.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,305
Celková čítanosť: 3361473x
Priemerná čítanosť článkov: 2576x

Autor blogu

Kategórie