Založ si blog

WEF dnes nadobúda až božskú moc!

Podľa Svetového ekonomického fóra (WEF) je Boh mŕtvy. A ďalej tiež vyhlásili, že Ježiš je falošná správa, a že vodcovia WEF nadobudli božskú moc, aby vládli nad ľudstvom. Podľa týchto psychopatov sveta, vzniklo nové jednotné svetové náboženstvo spájajúce celé ľudstvo, pri oltári uctieva klimatickej vedy, techno-komunizmu (neoboľševizmu) a eugeniky!

Chcú dávať smer svetu hore nohami!

27.04.2024

Americký Kongres odhlasoval peniaze, ktoré nemajú, aby natlačil vojenské zbrane do najnestabilnejších častí zemegule. Lenže na obranu „demokracie“ demokratickí, ale i republikánski zákonodarcovia tvrdo hovoria o rozdrvení pokojných demonštrantov, ktorí sú proti genocíde v Gaze, Ukrajine, Iránu!

Čo 60+ miliárd dolárov neurobí pre UA!

24.04.2024

Uvedomujete si ale, že nepatrný zlomok týchto hypotetických peňazí, z prázdnej štátnej pokladnice Spojených štátov Amerických, ktoré sa aj keď dostanú na Ukrajinu, sa okamžite vrátia na bankový účet na Kajmanských ostrovoch pána Zelenského. Zvyšok vstupuje do rekurzívnej škrupinovej hry medzi USA výrobcami zbraní, ale aj domácimi obyvateľmi Kongresu mávajúcimi [...]

USA má 2 roky na vyriešnie svojho dlhu!

23.04.2024

Morgan Stanley je americká nadnárodná investičná banka, ale i spoločnosť poskytujúca finančné služby USA. Otázka udržateľnosti dlhu číha v tieni, ale je pravdepodobné, že sa čoskoro skryje. Lenže počas Covidu pomer dlhu k HDP vo veľkej časti sveta DM prudko vzrástol. Fiškálna expanzia , ktorá sa stala obeťou čitateľa aj menovateľa, posunula dlh vyššie, zatiaľ [...]

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,299
Celková čítanosť: 3340205x
Priemerná čítanosť článkov: 2571x

Autor blogu

Kategórie