Založ si blog

Čas – obdivuhodná veličina života!

Ako Prvá Príčina všetkých udalostí vo vesmíre, Stvoriteľ je tiež aj Stvoriteľ času! To vidíme zo slov na začiatku Biblie, kde je pod inšpiráciou Mojžišom napísané, že na začiatku Boh stvoril nebesia a Zem.

Takým spôsobom Stvoriteľ uviedol do pohybu ukazovatele času. Zem obiehajúca sa okolo svojej osi, Mesiac obiehajúci okolo Zeme a oba telesá obiehajúce okolo Slnka na počítanie dní, mesiacov a období!

Tieto nebeské telesá nám pomáhajú počítať čas a udalostí v priebehu času bez toho, aby to nás niečo stálo alebo aby sme boli zodpovední za beh času alebo jeho presnejšie nastavenie v určitých obdobiach!

Sám Stvoriteľ, ako Stvoriteľ času, je si toho plne vedomý a chce, aby sme si aj my všímali jeho beh vzhľadom na náš život a život okolo nás! Pretože sme boli stvorení s plnou schopnosťou počítať čas a žiť podľa neho.

Protesty na kampuse a útoky na ne v USA!

02.05.2024

Ako reaguje globálny juh na videozáznamy, ktoré kolujú na sociálnych sieťach, kde americká polícia zatýka desiatky študentov, učiteľov zúčastňujúcich sa na politických demonštráciách, ktoré sú niekedy veľké, často búrlivé, no zatiaľ takmer úplne nenásilné? Ktorý národ sa nebude usmievať na prednáške zo Spojených štátov o slobode prejavu a americkaj [...]

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Sýria, Maar an-Numán, nemocnica, lekári bez hraníc

Rusko zbombardovalo nemocnicu v Sýrii, obviňujú krajinu príbuzní obetí aj vyšetrovatelia OSN

02.05.2024 12:46

Vyšetrovatelia OSN Rusko niekoľkokrát obvinili z páchania vojnových zločinov v Sýrii.

Ján Mazák

Poslanci odvolali Majerníka a Mazáka z funkcií členov Súdnej rady SR

02.05.2024 12:38

Opozícia i odvolávaní členovia to namietali.

MZV: Premiér navštívil ministerstvo

Blanár: Naše členstvo v EÚ je pre krajinu úspešný príbeh. Na rozvoj sme dostali takmer 28 miliárd eur

02.05.2024 12:05

Slovensko podporuje vstup Ukrajiny do Únie, podľa Fica by mala vstúpiť hneď po splnení podmienok, povedal premiér Fico.

Libanon, Ursula von der Leyenová, Najib Mikati, Nikos Christodoulides

EÚ poskytne Libanonu jednu miliardu eur, Leyenová chce riešiť problémy s migráciou

02.05.2024 11:44

V Libanone tiež žije približne 210 000 palestínskych a 1,5 milióna sýrskych utečencov. To vyvoláva obavy, že regionálna nestabilita by mohla spustiť utečeneckú vlnu smerujúcu do Európy práve cez Cyprus.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,302
Celková čítanosť: 3350985x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie