Založ si blog

Norimberg 2 už len o niekoľko týždňov!

Nemecko-americký právnik Reiner Füllmich informuje, že Norimberg 2.0 či Medzinárodné trestné konanie, by sa malo začať už len o niekoľko týždňov! S najväčšou pravdepodobnosťou sa týmto prípadom bude zaoberať vyšetrovacia komisia. A obvinenia budú podané proti štyrom vedúcim osobnostiam: Billovi Gatesovi, Christianovi Drostenovi, Anthonymu Faucimu, ale aj šéfovi WHO Tedrosovi, uviedol Füllmich.

Potom dodal, že na novom súdnictve sa pracuje, lebo súčasný systém je tak skorumpovaný, že sa naň už nemôžeme spoliehať! ‚Treba nastaviť náš vlastný systém‘, povedal. Dôležitou súčasťou prípadu je vyšetrovanie ‚výrobcov vakcín‘, ktoré viedol Mike Yeadon, bývalý viceprezident spoločnosti Pfizer. Toto úžasné vyšetrovanie zistilo, že niektoré šarže COVID vakcín by ale nespôsobili vôbec žiadne problémy, zatiaľ čo iné boli veľmi nebezpečné, spôsobili tisíce úmrtí.

‚Snažia sa zistiť, ako zabiť čo najviac ľudí bez toho, aby len zazvonili poplašné zvony‘, zdôraznil Reiner Füllmich. ‚Je to diabolské‘. Ale ako môžu byť ľudia takí zlí’? Advokát ďalej tiež aj uviedol, že celú túto operáciu, ktorá by mohla trvať aj desaťročia, robí niekoľko stoviek, maximálne niekoľko tisíc ľudí. Podplácaním a vydieraním sa snažia získať na svoju stranu čo najviac lekárov a politikov. Len si pomyslite napríklad na rituálne zneužívanie detí‘, povedal.

Protesty na kampuse a útoky na ne v USA!

02.05.2024

Ako reaguje globálny juh na videozáznamy, ktoré kolujú na sociálnych sieťach, kde americká polícia zatýka desiatky študentov, učiteľov zúčastňujúcich sa na politických demonštráciách, ktoré sú niekedy veľké, často búrlivé, no zatiaľ takmer úplne nenásilné? Ktorý národ sa nebude usmievať na prednáške zo Spojených štátov o slobode prejavu a americkaj [...]

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

NATO / OTAN / Armáda SR /

Podpora členstva SR v EÚ a NATO oproti vlaňajšku vzrástla

02.05.2024 15:12

Členstvo Ukrajiny v západných inštitúciách si želá 30 percent Slovákov, čo je najmenej z regiónu.

DN - Boeing 737 MAX

Ďalší kritik spoločnosti Boeing náhle zomrel. Svedčil proti firme, hovoril o problémoch vo výrobe

02.05.2024 14:57

Dean pracoval v spoločnosti Spirit AeroSystems, ktorá bola dodávateľom komponentov pre firmu Boeing.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,302
Celková čítanosť: 3351308x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie