Založ si blog

Nebezpečná 5G Sieť a duchovná vojna!

Mark Steele je slávnym aktivistom proti 5G bezdrôtovej sieti. Je aj britským expertom na zbrane a aj technologickým riaditeľom, ktorý vo svojom rodnom meste Gateshead v severnom Anglicku vyvolal poriadnu kontroverziu. A tiež i médiam je známym pre súdny prípad v Gateshead, niekedy označovaný ako ‚škandál Gateshead 5G’!

Teraz hovorí na medzinárodnej úrovni a prednáša aj o nebezpečenstvách a aj vplyvoch zavedenia 5G po celom svete, ale aj o tom, ako je to všetko spojené s väčším zlovestnejším globálnym vládnym plánom, a i súčasťou Agendy 21 OSN, plánu depopulácie Nového svetového poriadku. A 5G internetovú sieť nazýva ZBRANE na zabíjanie ľudí! 

Protesty na kampuse a útoky na ne v USA!

02.05.2024

Ako reaguje globálny juh na videozáznamy, ktoré kolujú na sociálnych sieťach, kde americká polícia zatýka desiatky študentov, učiteľov zúčastňujúcich sa na politických demonštráciách, ktoré sú niekedy veľké, často búrlivé, no zatiaľ takmer úplne nenásilné? Ktorý národ sa nebude usmievať na prednáške zo Spojených štátov o slobode prejavu a americkaj [...]

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Mária Kolíková

Kolíková návrh na svoje odvolanie vníma ako výkrik koalície „kto sa nám postaví, pôjde dole“

02.05.2024 17:57

Koaliční poslanci Kolíkovej vyčítajú aj to, že podpísala podnet na generálnu prokuratúru týkajúci sa zmeny štatútu SIS.

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

Belgium EU Summit

Všetci nacionalisti sú 'skrytí brexiteri', ničia každú krajinu. Zobuďte sa Európania, odkázal Macron

02.05.2024 16:11

Prieskumy volebných preferencií vo Francúzsku nateraz vedie krajne pravicové Národné združenie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,302
Celková čítanosť: 3351495x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie