Založ si blog

Britské impérium v protiamerickom útoku!

Je užitočné zamyslieť sa nad spôsobom, akým boli striktne rozdelené všetky mainstreamové médiá v USA -besne proti Trumpovi v CNN, ale pro-Trumpa vo Foxe, ktoré je plne integrované za hystériou Britského impéria proti Bidenovej administratíve končiacej vojnu v Afganistane bez toho, aby získali súhlas HM (Jej Veličenstva, kráľovnej UK). 

Ako dokumentuje EIR (Executive Intelligence Review), Briti sa aj obávajú, že Spojené Štáty Americké budú samy konať aj na politike ukončenia nekonečných vojen a tak sa spoja s komunistickou Čínou, a Federálnym (tiež komunistickým) Ruskom za účelom rozvoja Afganistanu, zanikne tým už aj Britské Impérium!

Impérium sa spolieha na to, že americká armáda bude môcť podporovať jeho kolonialistické vojny! 30. augusta tohoto roku bol ale k dispozícii jasný príklad medzi simultánnym vysielaním Seana Hannityho na Foxe a aj Chrisa Cuoma na CNN, ktorí sa zvyčajne pýšia vzájomným odhaľovaním ‚klamstiev a falošných správ‘. Nedalo sa povedať, kto je kto!

Zelensky na zozname zločincov vlády RF!

06.05.2024

Koncom týždňa došlo k ďalšiemu kľúčovému vývoju, ktorý naznačuje, že Rusko eskaluje v reakcii na stále viac zbraní a miliárdy dolárov, ktoré prúdia do Kyjeva zo Západu: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bol práve pridaný na zoznam najhľadanejších zločincov ruskej vlády.

Vonkajšie zasahovanie do volieb v Kanade!

04.05.2024

Zahraničné zasahovanie do volieb v Kanade podkopalo dôveru verejnosti v demokratických voľbách! Aj keď Zahraničné zasahovanie nezmenilo výsledok kanadských federálnych volieb v rokoch 2019, a aj 2021, ale podkopalo práva kanadských voličov, pretože „pokazilo proces“ a narušilo dôveru verejnosti. To je záver komisárky Marie-Josée Hogue v jej priebežnej správe na Global [...]

USA vstupuje do fázy zrýchleného kolapsu!

03.05.2024

Teraz vstupujeme do fázy zrýchleného kolapsu najväčšieho národa v histórii celého ľudstva, kedysi známeho ako aj Amerika alebo Spojené štáty americké! Američania už nemajú národ. Už nemáme funkčnú zastupiteľskú vládu, čestné voľby, slobodnú tlač ani spravodlivý justičný systém! Odtiaľ sa kolaps zrýchľuje rýchlejšie a práve teraz ich súčasne prenasledujú [...]

Hrad Likava, Likavka, Ružomberok

Najväčší hrad na Liptove opravia za milióny eur. Pre návštevníkov chystajú novinky

07.05.2024 06:00

Stredovekej pamiatke „odklepli“ veľký balík peňazí. Pribudnú tam nové priestory aj moderné prvky.

Ukrajina,

Škoda ukrajinských zbraní na zničenie Krymského mosta? Rusi si už našli iné vojenské trasy

07.05.2024 06:00

Organizácia Molfar sa pozrela na železničnú dopravu prúdiacu po Krymskom moste. Vyzerá to tak, že z vojenského hľadiska to nie je významný terč.

WC, toaleta, záchody

Vláda chce, aby v nových budovách v Anglicku boli povinne oddelené toalety

07.05.2024 05:55

Britská vláda chce uzákoniť povinnosť, aby v nových verejných budovách v Anglicku boli oddelené toalety pre mužov a ženy.

Západné Tatry, Baranec, mReportér

Patrí k tomu najkrajšiemu na Slovensku. Mohutný vrchol v Západných Tatrách je výzvou pre turistov

07.05.2024 05:00

Zábery, ktoré sa podarilo zachytiť mReportérke Ľubke Šeroňovej.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,305
Celková čítanosť: 3361375x
Priemerná čítanosť článkov: 2576x

Autor blogu

Kategórie