Založ si blog

Koniec DE priemyslu pod Zelenými!

Zdroj činný v záujme priemyslu, ale aj infraštruktúry na nemeckom východe v telefonickej diskusii povedal Schillerovmu inštitútu, že sa obáva, že Zelení budú v budúcej nemeckej vláde, z čoho vyplýva, že i výstup z jadrovej energie a uhlia bude uzavretý, pričom odchod z uhlia príde dokonca v roku 2030 miesto roku 2038, ktorý bol doteraz cieľovým dátumom!

Zdroj uviedol, že každému, kto nie je zmanipulovaný masmédiami, je i zrejmé, že bez toho, aby nechali zostávajúcich šesť jadrových elektrární niekoľko rokov v prevádzke, čo znamená, že pre tri z nich bude konečné pozastavenie dátumu ukončenia do konca tohto roka, lenže i ďalšie tri do konca roku 2022 nebude požadovaný výkon k dispozícii pre nemecký priemysel. 

Nebude k dispozícii ani pre milióny e-automobilov, ktoré budú postavené už v nasledujúcich rokoch. Lenže ak bude zachovaný jadrový výstup, bude to koniec priemyselných areálov Nemecka! Zdroj ďalej uviedol, že veľkým pokrytectvom v tomto všetkom by bol masívny dovoz energie Poľska (generovaného uhlím) energie Česka, lenže spolu aj s energiou z Francúzska (jadrovou energiou)!

Zelensky na zozname zločincov vlády RF!

06.05.2024

Koncom týždňa došlo k ďalšiemu kľúčovému vývoju, ktorý naznačuje, že Rusko eskaluje v reakcii na stále viac zbraní a miliárdy dolárov, ktoré prúdia do Kyjeva zo Západu: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bol práve pridaný na zoznam najhľadanejších zločincov ruskej vlády.

Vonkajšie zasahovanie do volieb v Kanade!

04.05.2024

Zahraničné zasahovanie do volieb v Kanade podkopalo dôveru verejnosti v demokratických voľbách! Aj keď Zahraničné zasahovanie nezmenilo výsledok kanadských federálnych volieb v rokoch 2019, a aj 2021, ale podkopalo práva kanadských voličov, pretože „pokazilo proces“ a narušilo dôveru verejnosti. To je záver komisárky Marie-Josée Hogue v jej priebežnej správe na Global [...]

USA vstupuje do fázy zrýchleného kolapsu!

03.05.2024

Teraz vstupujeme do fázy zrýchleného kolapsu najväčšieho národa v histórii celého ľudstva, kedysi známeho ako aj Amerika alebo Spojené štáty americké! Američania už nemajú národ. Už nemáme funkčnú zastupiteľskú vládu, čestné voľby, slobodnú tlač ani spravodlivý justičný systém! Odtiaľ sa kolaps zrýchľuje rýchlejšie a práve teraz ich súčasne prenasledujú [...]

brazília, záplavy

Počet obetí záplav na juhu Brazílie stúpol už na najmenej 75

06.05.2024 08:32

Ďalších 103 osôb je nezvestných. Záplavy po sebe zanechali rozsiahlu skazu.

Russia Leningrad Siege

Rus s modro-žltými vlasmi, ktorého okradli a vybili mu zub, sa na polícii dozvedel, že v zákopoch má bozkávať rodnú zem

06.05.2024 08:00

Od vpádu na Ukrajinu vo februári 2022 sa súdy v Rusku doteraz zaoberali už viac ako deviatimi tisícami prípadov takzvanej diskreditácie armády.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Izraelská armáda začala evakuáciu časti Rafahu, píšu izraelské médiá

06.05.2024 07:36

Ide o opatrenie pred očakávanou inváziou.

vojna na Ukrajine, drony

ONLINE: ISW: Ukrajine nestačí 'aktívna obrana'. Demokratický líder pripustil, že USA budú musieť poslať proti Rusku vojakov

06.05.2024 06:45, aktualizované: 08:49

Ak bude mať Rusko počas celého roku 2024 v bojoch na Ukrajine celoplošnú iniciatívu, môže mu to priniesť viaceré výhody, upozorňuje ISW.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,305
Celková čítanosť: 3359876x
Priemerná čítanosť článkov: 2575x

Autor blogu

Kategórie