Založ si blog

Nezmysel prebudenia kriví život v USA!

Američania sú ale zo dňa na deň nahnevanejší, ale spôsobom odlišným od minulých revolúcií, akými boli napríklad Tichá Väčšina 60. rokov alebo hnutie Tea Party pred viac ako desiatimi rokmi. A američania všetkých tried a rás sa prvýkrát v živote začínajú obávať samovoľne vytvorenej apokalypsy, ktorá ohrozuje bezpečnosť ich rodiny a americký spôsob života!

Neexistujúca hranica s Mexikom, moratórium na vysťahovanie. Amerika tiež nikdy predtým ale i nevidela také zjavné a mnohostranné úsilie o podkopanie základov kapitalizmu voľného trhu. Mnoho Američanov stratilo dôveru v FBI, CIA, Pentagon, CDC a väčšinu ostatných federálnych byrokracií, ktoré sú rovnako politizované ako nekompetentné.

Zachraňte Západ z jeho jadrovej vojny!

10.05.2024

6. máj bol začiatkom dvojdňovej štátnej návštevy čínskeho prezidenta Si Ťin-pchinga vo Francúzsku, a kde prezidentovi Emmanuelovi Macronovi, ponúkol jasnú víziu hospodárskej, a aj politickej spolupráce medzi národmi Západu a národmi globálneho Juhu, obrovským potenciálom pre rozvoj, a to znamená výhru pre všetky národy!

Nemci protestujú za svoju demokraciu!

09.05.2024

Nemci vyšli do ulíc, aby chránili svoju demokraciu, zatiaľ čo Američania sa pripravujú na ďalšie voľby. A podľa bývalého šéfa generálneho štábu Donald Trump bežne chválil Adolfa Hitlera, o ktorom tiež povedal, že „urobil niekoľko dobrých vecí“, i talianskeho fašistického diktátora, B. Mussoliniho označil za „skvelého chlapa“. Keď vidia, ako to v [...]

Prečo Putin sleduje voľby v Bulharsku!

07.05.2024

Prečo? Bulharskí voliči pôjdu v nedeľu k volebným urnám už po piatykrát za 2 roky, no dúfajúc v zatiaľ neuchopiteľný výsledok prebiehajúceho súboja medzi Bojkom Borissovom, zo stredopravej strany GERB a Kirilom Petkovom, ale ktorý vedie stranu Pokračujeme v zmene, a aj protikorupčná koalícia Demokratického Bulharska (PP-DB). Obaja sú bývalí premiéri. Bulharsko, ale [...]

nehoda autobusu, rakúsko

Vážna nehoda slovenského autobusu v Rakúsku: Zranilo sa desať ľudí, traja ťažko

11.05.2024 10:39

Vodič vo vysokej rýchlosti narazil do betónovej zábrany oddeľujúcej jazdné pruhy v úseku, kde sa uskutočňujú práce na ceste.

bytča, polícia

Predbežné výsledky pitvy vylúčili cudzie zavinenie smrti muža, ktorého telo našli v derivačnom v kanáli v Bytči

11.05.2024 09:50

V súčasnosti polícia vykonáva potrebné úkony, ktorých cieľom je zistiť totožnosť muža.

slnečná búrka, Nemecko

Zem zasiahla najsilnejšia slnečná búrka za dve desiatky rokov

11.05.2024 08:40

Najsilnejšia slnečná búrka za viac ako dve desaťročia zasiahla v piatok Zem, pričom na oblohe vyvolala veľkolepé svetelné predstavenia.

Severná Kórea, raketomet, KĽDR

KĽDR má nový salvový raketomet, Kim dozeral na ostrý test

11.05.2024 07:52

Severná Kórea vybaví svoju armádu od tohto roka novým salvovým raketometom kalibru 240 milimetrov, uviedli tamojšie štátne médiá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,308
Celková čítanosť: 3368860x
Priemerná čítanosť článkov: 2576x

Autor blogu

Kategórie